SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_warnings' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid, u.user_warnings FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 427 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 400
File : viewtopic.php
AM INTELES ca tre sa fac modificari in phpmyadmin ... da nu stiu sa execut comenzile ::
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_warnings tinyint(1) DEFAULT 0 NOT NULL;
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('warnmod_banrank', 0);
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('warnmod_unbanrank', 0);
Iar Eroare :|
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Citeste si tu : Date necesare într-un mesaj referitor la suportul pt MOD-uri
EU nu am nici cea mai mica informatie in afara de eroarea aceea.
Citeste datele necesare daca vrei sa te ajutam, si spune tot de ceea ce avem nevoie.
EU nu am nici cea mai mica informatie in afara de eroarea aceea.
Citeste datele necesare daca vrei sa te ajutam, si spune tot de ceea ce avem nevoie.