mutare utilizatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mutare utilizatori
se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
Re: mutare utilizatori
Stiu ca sunt off topic , dar am si eu un subdomeniu lx.ro , vreau sa instalez un forum , imi dai si mie phpbb3 te rog?snuppy scrie:se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
@bco06 - http://www.phpBB.com - e acolo link de download. Si te rog sa nu mai postezi in topicul cuiva cand ai nevoie de ajutor.
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: mutare utilizatori
snuppy phpBB3 nu poate fi instalat pe lx.ro cel puţin pentru moment [cred]bco06 scrie:Stiu ca sunt off topic , dar am si eu un subdomeniu lx.ro , vreau sa instalez un forum , imi dai si mie phpbb3 te rog?snuppy scrie:se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da se poate. E uşor dacă migrarea o faci de pe aceaşi versiune de phpbb pe aceaşi versiune de phpbb.
Exportezi baza de date, întru totul. Eventual modifici înainte din opţiuni locaţia forumului. O importezi în noua locaţie, şi la phpbb foloseşti fişierele de configuraţie pentru a introduce datele de la mysql şi totul e perfect.
Exportezi baza de date, întru totul. Eventual modifici înainte din opţiuni locaţia forumului. O importezi în noua locaţie, şi la phpbb foloseşti fişierele de configuraţie pentru a introduce datele de la mysql şi totul e perfect.