mutare utilizatori

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
snuppy
Utilizator înregistrat

mutare utilizatori

Mesaj de snuppy »

se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
bco06
Utilizator înregistrat

Re: mutare utilizatori

Mesaj de bco06 »

snuppy scrie:se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
Stiu ca sunt off topic , dar am si eu un subdomeniu lx.ro , vreau sa instalez un forum , imi dai si mie phpbb3 te rog?
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

@bco06 - http://www.phpBB.com - e acolo link de download. Si te rog sa nu mai postezi in topicul cuiva cand ai nevoie de ajutor.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: mutare utilizatori

Mesaj de lsdcrew »

bco06 scrie:
snuppy scrie:se poate cumva sa mut din baza de date anumiti utilizatori de pe un forum pe altul? sa zicem ca am domeniu x si domeniul y. Vreau sa mut toti utilizatorii de pe domeniul x pe domeniul y fără a afecta forumurile. Asta sa se intample dintr-o baza de date phpbb3 si alta tot phpbb3. Care tabele trebuie exportate
Stiu ca sunt off topic , dar am si eu un subdomeniu lx.ro , vreau sa instalez un forum , imi dai si mie phpbb3 te rog?
snuppy phpBB3 nu poate fi instalat pe lx.ro cel puţin pentru moment [cred]
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Pentru moment insemnand pana cand isi maresc calitatea serviciilor oferite.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

cine naiba a intrebat de lx.ro ? eu unul nu! Macar ati citit mesajul meu? Voiam sa stiu ... exact ceea ce scrie la primul mesaj, nu ma asociati pe mine cu lx.ro
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

scuze, te-am incurcat pe tine cu bco06
-----------------------

de ce nu muti toata baza de date, ar fi mult mai usor
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Da se poate. E uşor dacă migrarea o faci de pe aceaşi versiune de phpbb pe aceaşi versiune de phpbb.
Exportezi baza de date, întru totul. Eventual modifici înainte din opţiuni locaţia forumului. O importezi în noua locaţie, şi la phpbb foloseşti fişierele de configuraţie pentru a introduce datele de la mysql şi totul e perfect.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

asta nu e greu de facut, dar eu vreau sa mut doar campurile din tabele care contin userii. Nu vreau sa mut si topicurile, forumurile etc. Doar userii. Pentru ca pe noul forum am categorii, topicuri etc.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Atunci exporti si importi doar tabelele cu useri.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”