Probleme cu Humanizer

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
csaba
Utilizator înregistrat

Probleme cu Humanizer

Mesaj de csaba »

A trebuit sa reinstalez niste mod-uri, printre ele Humanizer si a aparut o problema: la inregistrare, chiar daca selectez "da", tot imi zice ca "ne pare rau, trebuie sa raspunzi la intrebarea Esti Om?"
Ce n-am facut bine? Am reluat de 2 ori pasii in instalare si nu am gresit nicaieri.
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Din ce cauza a trebuit sa reinstalezi niste moduri ?
Si cum le-ai reinstalat ? Explica toti pasii parcursi.
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Incercand sa remediez o problema azi am facut varza o multime de fisiere. Printre altele s-au dus toate mod-urile pe care le-am instalat.
Nu reuseam nicicum sa rezolv problema initiala asa ca am descarcat phpbb2 si subsilver si am incarcat (overvrite) mai multe fisiere peste cele pe care le-am avut pe server.
Problema initiala (nu reuseam sa intru in admin panel) s-a rezolvat dar acum trebuie sa reinstalez toate mod-urile. Am inceput cu Humanizer si am facut toti pasii asa cum trebuie, am verificat dupa inca o data si degeaba. Acum apare la fiecare incercare de inregistrare mesajul "ne pare rau, trebuie sa raspunzi la intrebarea Esti Om?.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

MODul nu are nimic, l-am instalat si eu acum ceva timp dar de pe phpbb.com parca. In fine, sigur te-ai grabit si ai sarit peste ceva, ai gresit ceva.
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Dupa ce am verificat de 5 ori si nu am gasit nicio greseala la instalare, am dezinstalat mod-ul si l-am reinstalat si ... merge. Dar a aparut o alta problema, cand sterg un user imi da eroarea:

Cod: Selectaţi tot

Could not delete auto-login keys for this user

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'numism_phpbb1.SESSIONS_KEYS_TABLE' doesn't exist

DELETE FROM SESSIONS_KEYS_TABLE WHERE user_id = 618

Line : 192
File : admin_users.php
Userul este sters, atat doar ca imi da eroarea asta.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”