A trebuit sa reinstalez niste mod-uri, printre ele Humanizer si a aparut o problema: la inregistrare, chiar daca selectez "da", tot imi zice ca "ne pare rau, trebuie sa raspunzi la intrebarea Esti Om?"
Ce n-am facut bine? Am reluat de 2 ori pasii in instalare si nu am gresit nicaieri.
Probleme cu Humanizer
Incercand sa remediez o problema azi am facut varza o multime de fisiere. Printre altele s-au dus toate mod-urile pe care le-am instalat.
Nu reuseam nicicum sa rezolv problema initiala asa ca am descarcat phpbb2 si subsilver si am incarcat (overvrite) mai multe fisiere peste cele pe care le-am avut pe server.
Problema initiala (nu reuseam sa intru in admin panel) s-a rezolvat dar acum trebuie sa reinstalez toate mod-urile. Am inceput cu Humanizer si am facut toti pasii asa cum trebuie, am verificat dupa inca o data si degeaba. Acum apare la fiecare incercare de inregistrare mesajul "ne pare rau, trebuie sa raspunzi la intrebarea Esti Om?.
Nu reuseam nicicum sa rezolv problema initiala asa ca am descarcat phpbb2 si subsilver si am incarcat (overvrite) mai multe fisiere peste cele pe care le-am avut pe server.
Problema initiala (nu reuseam sa intru in admin panel) s-a rezolvat dar acum trebuie sa reinstalez toate mod-urile. Am inceput cu Humanizer si am facut toti pasii asa cum trebuie, am verificat dupa inca o data si degeaba. Acum apare la fiecare incercare de inregistrare mesajul "ne pare rau, trebuie sa raspunzi la intrebarea Esti Om?.
Dupa ce am verificat de 5 ori si nu am gasit nicio greseala la instalare, am dezinstalat mod-ul si l-am reinstalat si ... merge. Dar a aparut o alta problema, cand sterg un user imi da eroarea:
Userul este sters, atat doar ca imi da eroarea asta.
Cod: Selectaţi tot
Could not delete auto-login keys for this user
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'numism_phpbb1.SESSIONS_KEYS_TABLE' doesn't exist
DELETE FROM SESSIONS_KEYS_TABLE WHERE user_id = 618
Line : 192
File : admin_users.php