Taifasuri.ro.tl

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xXx »

Ce tare e forumul ! ... Ma si mie-mi place..
Colegu' ... Era frumos sa ceri voie inainte sa le pui dar nu e nicio problema...
Eu chiar nu ma agit deloc, cred ca esti constient ca daca e copiat chiar asa de evident nu vei avea deloc succes cu el, si eu eram ca tine..
Toti m-au luat la rost, si am zis .. "Dar ce eu nu pot?" ... si a iesit chiar ceva frumos, poti si tu sa incerci.. ai sa vezi ca nu e chiar greu...
Eu ma mir cum de nu m-am suparat, probabil de cand s-a suparat seelview pe mine ca am furat niste iconite de la el mai demult, de atunci am inteles cum e.. si ii inteleg pe aia care mai fura una alta..
Oricum succes cu forumul .. vezi ca ai gresit sloganul ...
In rest, toate cele bune!
Te-am pupat pe portofel!
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

xXx lasa ca esti la fel de "bun". Tocmai ai trecut pe mybb, ai furat layout-ul de pe mybb.ro si nici nu pui copyright desi folosesti language pack-ul nostru. Inteleg ca ai o varsta inca frageda, dar cunosc pe aici alti copii de varsta ta, cu mai mult bun simt.

dovada: www.mybb.ro (originalul) - am facut deja niste mici modificari de layout .. am pus background images si mici tweaks, pentru ca mi-e scarba sa arate ca si situl plagiator

www.lataifas.ro/forum/index.php

Pentru cultura generala a unora .. imaginea aia cu multimea fericita A FOST PLATITA. Nici macar nu am folosit o imagine gratis de pe net.

Cam asta stiu unii "admini" sa faca ..

Ar trebui sa ma simt flatata ca mi se fura layout-ul, nu stiu de ce sunt suparata, nu?
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

dojo, ai ai dreptate. Vezi că poate îţi fură şi backgroundul. :lol:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da