Problema la restaurarea unei baze de date de la vodafone .

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ScaRba
Utilizator înregistrat

Problema la restaurarea unei baze de date de la vodafone .

Mesaj de ScaRba »

URL: forum.hell-zone.ro (l-am sters acum este gol un forum phpbb 2.0.4 de la vodafone deoarece aceasta versiune o folosesc ei )
Stilul folosit: subFile,XFile
Modificări instalate: Nici una.
Versiunea phpBB: 2.0.4
Versiunea of PHP: Nu am acces.
Serverul de bază de date şi versiunea: NU am acces.
Hostul: VODAFONE :|

Am folosit functia de cautare a phpbb.ro si catalogul de articole dar fara folos pot spune . :( termenii folositi au fost , vodafone , restaurare , restore , conversie , eroare restaurare , etc. am cautat si pe google dar ... fara nici un rezultat .

Problema se enunta in urmatorul fel.

Hostul de la vodafone nu ofera decat un forum preinstalat fara acces la mysql , php , etc , versiunea sa este una destul de depasita . acea fiind 2.0.4 (am aflat asta sunand la relati cu clienti ) Backup-ul de la este este doar cel din cadrul forumului.

De curand am schimbat hostul am incercat si doresc sa pun la loc acea baza de date sa restaurez intr`un fel forumul am incercat urmatoarele metode:

-phpbb 2.0.22 optiunea restaurare din acp dar fara rezultat se incarca putin si nu mai face absolut nimic.
-phpbb 2.0.4 tot la fel :|

Am incercat sa pun doar partea cu userii tabelul forum_users aceasta operatiune a fost 70% facuta doar ca in loc de 1100 de utilizatori imi inregisreaza doar 805 .

Mentionez ca am modificat fisierul de backup de cu caile care trebuiau am pus stilurile grafice XFile care il foloseam si limba romana dar fara nici un efect. prefixurile le-am lasat de fiecare data la fel cum era pe vodafone forum_ in loc de phpbb_ (pe forumurile instalate de n ori fiind tot cu forum_ in fata .

Cum as putea face acea baza de date sa fie functionala macar pe un forum phpbb 2.0.4 ? de acolo cred ca nu voi mai avea probleme.

Astept o mica raza de lumina daca este posibil din partea dumneavoastra , multumiri anticipate.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Probabil ai baza de date mult prea mare. Imparte-o in bucatele mai mici.
kb.php?mode=article&k=55
mirceab15
Nou venit

Re: Problema la restaurarea unei baze de date de la vodafone

Mesaj de mirceab15 »

[quote="ScaRba"]URL: forum.hell-zone.ro (l-am sters acum este gol un forum phpbb 2.0.4 de la vodafone deoarece aceasta versiune o folosesc ei )
Stilul folosit: subFile,XFile
Modificări instalate: Nici una.
Versiunea phpBB: 2.0.4
Versiunea of PHP: Nu am acces.
Serverul de bază de date şi versiunea: NU am acces.
Hostul: VODAFONE :|

aceeasi problema ca a ta. am postat viewtopic.php?t=9289%20aici despre asta. nu cred ca este vorba numai despre dimensiunea fisierului de import, cum spune flower mai sus. mai trebuie sa fie altceva in neregula, pentru ca tot nu merge si dupa impartirea si importul lui pe bucati. adica baza de date exista, e acolo, o vad, insa formatul afisat dupa import este tot cel fara date (categorii forum, useri, etc) :) sugestii ?

de un singur lucru sunt multumit: ca am renuntat la hostingul de la vodafone.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”