Stilul folosit: subFile,XFile
Modificări instalate: Nici una.
Versiunea phpBB: 2.0.4
Versiunea of PHP: Nu am acces.
Serverul de bază de date şi versiunea: NU am acces.
Hostul: VODAFONE

Am folosit functia de cautare a phpbb.ro si catalogul de articole dar fara folos pot spune .

Problema se enunta in urmatorul fel.
Hostul de la vodafone nu ofera decat un forum preinstalat fara acces la mysql , php , etc , versiunea sa este una destul de depasita . acea fiind 2.0.4 (am aflat asta sunand la relati cu clienti ) Backup-ul de la este este doar cel din cadrul forumului.
De curand am schimbat hostul am incercat si doresc sa pun la loc acea baza de date sa restaurez intr`un fel forumul am incercat urmatoarele metode:
-phpbb 2.0.22 optiunea restaurare din acp dar fara rezultat se incarca putin si nu mai face absolut nimic.
-phpbb 2.0.4 tot la fel

Am incercat sa pun doar partea cu userii tabelul forum_users aceasta operatiune a fost 70% facuta doar ca in loc de 1100 de utilizatori imi inregisreaza doar 805 .
Mentionez ca am modificat fisierul de backup de cu caile care trebuiau am pus stilurile grafice XFile care il foloseam si limba romana dar fara nici un efect. prefixurile le-am lasat de fiecare data la fel cum era pe vodafone forum_ in loc de phpbb_ (pe forumurile instalate de n ori fiind tot cu forum_ in fata .
Cum as putea face acea baza de date sa fie functionala macar pe un forum phpbb 2.0.4 ? de acolo cred ca nu voi mai avea probleme.
Astept o mica raza de lumina daca este posibil din partea dumneavoastra , multumiri anticipate.