Am o problema

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
KoBrA4All
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Am o problema

Mesaj de KoBrA4All »

Deci dupa ce ma autentific pe forum apare la utilizatori conectati "Nici Unul" in loc sa apara numele celor conectati.Stiti care e cauza? :)
53rg1u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 53rg1u »

ruleaza auto-cookies
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
KoBrA4All
Utilizator înregistrat

Mesaj de KoBrA4All »

ce legatura sa aiba auto cookie cu ceam zis eu?aa da inca ceva am instalate modurile urmatoare:color groups,inline banner add,top posters on index,sort in meberlist,warning mod,user online/offline...
KoBrA4All
Utilizator înregistrat

Mesaj de KoBrA4All »

Nimeni nik?... :cry:
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Nu este cazul sa faci doublepost. Presupun ca un backup si o evidenta a MODurilor instalate nu ai. Ai spus de anumite MODuri ce le ai instalate, insa tie ce nu-ti apare sunt MODificarile de la Last Visit Hack, MOD ce nu l-ai mentionat.
Nu stiu ce sa zic, verifica daca ai instalat corect aceasta MODificare, si da, ruleaza autocookies. Asta estea cea mai comuna problema la forumurile phpBB 2.0.x. Insa la 3.0.x sa rezolvat pe deplin, putand sa ruleze mai multe sisteme de forumuri pe acelasi domeniu fara ca cookie-urile sa se influenteze intre ele sau orice altceva.
KoBrA4All
Utilizator înregistrat

Re

Mesaj de KoBrA4All »

Last Visit Hack nu l-am instalat si am rulat si auto cookies....Oare daca-l instalez este posibil sa mearga?
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

nu stiu, trebuie sa te gandesti care au fost MODificarile facute inainte de a-ti aparea problema si sa le revizuiesti. De aceea zic de cateva luni bune ca este nevoie de o evidenta cronologica a MODificarilor efectuate si un back-up inainte si dupa efectuarea acestora. Totul s-ar fi rezolvat foarte usor cu acestea, acum, va trebui sa cauti amanuntit problema.

Poti sa afisezi continutul inde_body.tpl din template-ul pe care il folosesti ?
KoBrA4All
Utilizator înregistrat

Re

Mesaj de KoBrA4All »

Vad ca nu incape tot asa ca am pus fisieru...aicisi am pus si fiserul inainte de a fi puse moduriaici
Ultima oară modificat 15-Sep-2007, 13:54:59 de către KoBrA4All, modificat 1 dată în total.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Daca asa arata index_body.tpl este grav. Nu ai nici macar o imagine pe el. Doar tabele, clase si caile catre anumite functii ale phpBB. Din moment ce apar acestea presupun ca este dezactivat codul HTMl in mesaj, lucru foarte bun, dar tot nu arata deloc bine.
Un link catre forumul tau se poate ?
KoBrA4All
Utilizator înregistrat

Mesaj de KoBrA4All »

Link Daca ar fi ceva mod care sa arate mai explicit cine-i conectat...De la index_body.tpl nu e problema 100% ca l-am inlocuit cu index_body.tpl fara modurile instalate si tot scire Nici unul...Atlceva?
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”