Am o problema
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am o problema
Deci dupa ce ma autentific pe forum apare la utilizatori conectati "Nici Unul" in loc sa apara numele celor conectati.Stiti care e cauza?

-
- Fost coleg
Nu este cazul sa faci doublepost. Presupun ca un backup si o evidenta a MODurilor instalate nu ai. Ai spus de anumite MODuri ce le ai instalate, insa tie ce nu-ti apare sunt MODificarile de la Last Visit Hack, MOD ce nu l-ai mentionat.
Nu stiu ce sa zic, verifica daca ai instalat corect aceasta MODificare, si da, ruleaza autocookies. Asta estea cea mai comuna problema la forumurile phpBB 2.0.x. Insa la 3.0.x sa rezolvat pe deplin, putand sa ruleze mai multe sisteme de forumuri pe acelasi domeniu fara ca cookie-urile sa se influenteze intre ele sau orice altceva.
Nu stiu ce sa zic, verifica daca ai instalat corect aceasta MODificare, si da, ruleaza autocookies. Asta estea cea mai comuna problema la forumurile phpBB 2.0.x. Insa la 3.0.x sa rezolvat pe deplin, putand sa ruleze mai multe sisteme de forumuri pe acelasi domeniu fara ca cookie-urile sa se influenteze intre ele sau orice altceva.
-
- Fost coleg
nu stiu, trebuie sa te gandesti care au fost MODificarile facute inainte de a-ti aparea problema si sa le revizuiesti. De aceea zic de cateva luni bune ca este nevoie de o evidenta cronologica a MODificarilor efectuate si un back-up inainte si dupa efectuarea acestora. Totul s-ar fi rezolvat foarte usor cu acestea, acum, va trebui sa cauti amanuntit problema.
Poti sa afisezi continutul inde_body.tpl din template-ul pe care il folosesti ?
Poti sa afisezi continutul inde_body.tpl din template-ul pe care il folosesti ?
-
- Utilizator înregistrat
Link Daca ar fi ceva mod care sa arate mai explicit cine-i conectat...De la index_body.tpl nu e problema 100% ca l-am inlocuit cu index_body.tpl fara modurile instalate si tot scire Nici unul...Atlceva?