Problema instalare pe lycos

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de AdY »

io le dropuiesc...ele dispar, reapar....hahahah ce tare :) :lol:

Intr'un final... Revin imediat :)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Parse error: parse error in functions.php on line 700
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 182
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 183
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 182
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 183
Fatal error: Call to undefined function: redirect() in login.php on line 85

Exact aceashi eroare!!! :( cu toate ca acuma'mi apare screen'u de login...si asta mi'o da dupa ce apas pe butonu' de log in (inainte imi da alta cu doar 3 randuri de erori)
Deja am pierdut cam multe zile shi ma apuca batzu'. Vreau IDEI :( :x
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

O luam de la capat :-)

Deschide fisierul functions.php si cauta functia redirect(). Inlocuieste aceasta functie cu urmatorul cod:

Cod: Selectaţi tot

function redirect($url)
{
   global $db, $board_config;

if (!empty($db))
           {
                   $db->sql_close();
           }

$server_protocol = ($board_config['cookie_secure']) ? 'https://' : 'http://';
   $server_name = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '\1', trim($board_config['server_name']));
   $server_port = ($board_config['server_port'] <> 80) ? ':' . trim($board_config['server_port']) : '';
   $script_name = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '\1', trim($board_config['script_path']));
   $script_name = ($script_name == '') ? $script_name : '/' . $script_name;
   //$url = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '/\1', trim($url));

// Redirect via an HTML form for PITA webservers
   if (@preg_match('/Microsoft|WebSTAR|Xitami/', getenv('SERVER_SOFTWARE')))
   {
      header('Refresh: 0; URL=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
      echo '<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><meta http-equiv="refresh" content="0; url=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url . '"><title>Redirect</title></head><body><div align="center">If your browser does not support meta redirection please click <a href="' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url . '">HERE</a> to be redirected</div></body></html>';
      exit;
   }

// Behave as per HTTP/1.1 spec for others
   //header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
   header('Location: ' . $url);
   exit;
}
Dupa ce inlocuieste functia vezi daca mai apar erori. Atentie, atunci cand inlocuieste functia (recopiezi fisierul pe server) ai grija sa nu fie nimeni autentificat in forum!

Care este url-ul paginii... sa vad si eu eroarea :-)
Ultima oară modificat 15-Mai-2003, 16:41:24 de către danielt, modificat 1 dată în total.
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Fac shi asta in cateva momente.
Prin in locuirea functiei...inlocuiesc totul de la:
"function redirect($url)
{
[...]
pana la -  // Behave as per HTTP/1.1 spec for others
   //header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
   header('Location: ' . $url);
   exit;
}"
inclusiv, nu?
De logat...n'are cin' sa fie logat. Shi sa vrea shi tot nu poate :)
danielt

Mesaj de danielt »

Sigur, inlocuieste toata functia...
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Update completed
You should now visit the General Configuration settings page in the Administration Panel and check the General Configuration of the board. If you updated from versions prior to RC-3 you must update some entries. [...]

Am incercat varianta cu update'ul. Voi spuneatzi in "prezentare" la download ca update package'ul de la 2.0.1 catre 2.0.4 este suficient shi nu mai tre' niik'. /me batut in cap.

Sa speram k'am terminat cu ea (nu mai e nici in radacina ca sa nu mai am probleme cu headurile - capatzana adika)
Deci avem GMT +3 ore...Uhm :) Mai revin! (fitzi siguri, la cat de dijtept is...) :shock: 8)

PS: atzi spus ca dupa update shtergem "install"U..."contrib"u il mai las? :roll:
danielt

Mesaj de danielt »

Trebuie sters Install si Contrib ;-)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in smtp.php on line 126
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/smtp.php:126) in page_header.php on line 449
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/smtp.php:126) in page_header.php on line 450
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/smtp.php:126) in page_header.php on line 451

Si asta cand credeam si eu ca s'a terminat...shi ca am rezolvat'o :( Asta ce Dumnezeu mai inseamna? De ce nu send'uieshte mail'uri? :(

PS: INNEBUNESC!!! Am bagat shi io o coada de maimutza in fatza liniei 126 shi m'am ales cu: Parse error: parse error in smtp.php on line 126
Fatal error: Call to undefined function: smtpmail() in emailer.php on line 189
MOR! :evil:

PPS: Vedetzi deci ca nu sunt complete "tutorialele" voastre de instalare? :) Nici makar pe lycos :P j/k <--- haz de necaz. U-ha.
danielt

Mesaj de danielt »

Scoate semnul @ de unde l-ai pus si dezactiveaza smtp-ul din Panoul Administratorului -> Administrare generala -> Configurare generala -> Folosiţi serverul SMTP Server pentru email bifeaza optiunea Nu.
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Mrrrr ma deconecteaza (si de pe asta shi de pe al meu) de tre' sa ma loghez din 3 in 3 secunde. Imi mai da o eroare, destul de des, ceva cu proxy shi cu GET /forum/admin/index.php...uhm..
Cat cu smtp'u...daka dau NO el de unde mai trimite mail? Io cand il pusesem pe compu' meu il "rugasem" cu Yes sa trimita de pe mail'u meu cu sport pop3 shi smtp, astfel incat pusesem yes...shi kiar le trimitea...u-hi. Ma rog, sa vad daka merge.

PS: cu NO: Warning: Cannot add header information - headers already sent in page_header.php on line 449
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/page_header.php:449) in page_header.php on line 450
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/page_header.php:449) in page_header.php on line 451

Acolo sus, unde aveti voi de exp logo'u cu ep***s dincolo, ca aici nu shtiu exact.. :( Ala de unde il skimb ? I'am luat marimea...in skimb vreau sa shtiu pe ce pagina il modific - shi cum astfel incat sa'l modifice pe toate? 10x.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”