Problema instalare pe lycos

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Forumul foloseste in mod direct prin functia mail() serverul de mail instalat pe Lycos, nu ai nevoie de specificarea serverului de smtp decat daca folosesti un alt server de email decat cel de pe Lycos :-)
Ultima oară modificat 15-Mai-2003, 18:25:02 de către danielt, modificat 1 dată în total.
AdY
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de AdY »

AdY scrie:Mrrrr ma deconecteaza (si de pe asta shi de pe al meu) de tre' sa ma loghez din 3 in 3 secunde. Imi mai da o eroare, destul de des, ceva cu proxy shi cu GET /forum/admin/index.php...uhm..
Cat cu smtp'u...daka dau NO el de unde mai trimite mail? Io cand il pusesem pe compu' meu il "rugasem" cu Yes sa trimita de pe mail'u meu cu sport pop3 shi smtp, astfel incat pusesem yes...shi kiar le trimitea...u-hi. Ma rog, sa vad daka merge.

PS: cu NO: Warning: Cannot add header information - headers already sent in page_header.php on line 449
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/page_header.php:449) in page_header.php on line 450
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/page_header.php:449) in page_header.php on line 451

Acolo sus, unde aveti voi de exp logo'u cu ep***s dincolo, ca aici nu shtiu exact.. :( Ala de unde il skimb ? I'am luat marimea...in skimb vreau sa shtiu pe ce pagina il modific - shi cum astfel incat sa'l modifice pe toate? 10x.
PPS: pana la urma, cum'necum, merge...problema ar fi ca nu prea pot sa configurez nimic. Nu se updateaza! Dupa ce am dat, de exp, click pe ranks (imi place mai mult in engleza), daka dau shi a doua oara in bara de adrese se modifica imediat de la admin=nush'ce.php la index.php shi nu imi arata ultimile modificari, cu toate ca au fost create. Shi asha prin toate "meniurile" configului...intelegi tu ce vreau sa spun? :?
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Ai scos eroarea de header?
AdY
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de AdY »

Imi cer scuze pentru aiureal cu posturile, da' ma "de'logheaza" mereu shi ma disper. Da...deci...logat fiind ca admin, cand dau pe "ranks" de exemplu, pagina se transforma aproape instantaneu din /forum/admin=ranks.php in /forum/admin.php
Si nu numai la ranks. Disper. :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”