Despre fisierele de localizare in limba romana
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
oricine se poate apuca ! daca apare ceva e in regula daca se anunta aici greseala !
PS. O sa fac public acest subiect si o sa ramana in forumul public Despre phpBB ca poate ne sesizeaza si alti membrii (nu doar cei din grupul de traducatori) !
PS. O sa fac public acest subiect si o sa ramana in forumul public Despre phpBB ca poate ne sesizeaza si alti membrii (nu doar cei din grupul de traducatori) !
- dani
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Despre fisierele de localizare in limba romana
Am inteles ca topic = subiect. Iconita care se foloseste pentru a scrie un nou subiect se numeste...."topic nou". Ar trebui corectat cred....
la IRF (faq.php) la raspunsul pentru intrebarea "Am primit spam-uri sau mesaje abuzive de la cineva din forum!" spune: "pentru a observa care utlizatori trimit astfel de mesaje."
tot la IRF, s-a uitat o diacritica asteptaţi - vezi ultimul rand.
in pagina Catalog articole / Modificari, avem "Cum să numerotezi versiunilor MODificărilor create."
Nota administratorului: daca mai aveti si alte sesizari, va rog sa le anuntati aici !
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
la IRF (faq.php) la raspunsul pentru intrebarea "Am primit spam-uri sau mesaje abuzive de la cineva din forum!" spune: "pentru a observa care utlizatori trimit astfel de mesaje."
tot la IRF, s-a uitat o diacritica asteptaţi - vezi ultimul rand.
in pagina Catalog articole / Modificari, avem "Cum să numerotezi versiunilor MODificărilor create."
Nota administratorului: daca mai aveti si alte sesizari, va rog sa le anuntati aici !
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Ultima oară modificat 14-Mai-2004, 09:57:18 de către dani, modificat de 3 ori în total.
- bogdan
modificare din:
- IRF in FAQ
- Sticky in Important
- IRF in FAQ
- Sticky in Important
IronAngel scrie:- Bine aţi venit la procedura de instalare a formumului phpBB2
- nu stiu daca a-ti observat pana acum, este o mica eroare de dactilografiere in traducerea phpBB.ro cand incerci sa faci Upload la un avatar!Imaginile asociater trebuie să fie de tipul: .jpg, .gif sau .png
- stefantalpalaru
- Nou venit
-
- Utilizator înregistrat
Parerea mea...
Sticky sa ramana sticky.In rest greseli si modificari s-au mai vazut.Inca nu am dat personal peste greseli de traducere.Cand o sa fie o sa 'parasc'!Numai bine!

- bogdan
Re: Parerea mea...
exista deja o discutie pe tema asta - vezi aici - si subiectul a fost incheiat: o sa modificam in ImportantNKVader scrie:Sticky sa ramana sticky.In rest greseli si modificari s-au mai vazut.Inca nu am dat personal peste greseli de traducere.Cand o sa fie o sa 'parasc'!Numai bine!
asteptam si alte sesizari legate de erori in traducere !
-
- Utilizator înregistrat
O mica greseala.
Nu ca ar conta pentru mine,dar cred ca tindeti spre perfectiune,nu ?
Imaginile asociater trebuie să fie de tipul: .jpg, .gif sau .png
Imaginile asociater trebuie să fie de tipul: .jpg, .gif sau .png