problema subiect e-mail

Anunțuri și subiecte de discuții referitoare la traducerea software-ului phpBB și extensiilor phpBB.
comisarul
Utilizator înregistrat

problema subiect e-mail

Mesaj de comisarul »

Stiti cumva de ce cand se trimite mail dp forum de ex. in momentul cand iti uiti parola si dai acolo ca sa ti recuperezi parola si trimite mail automat cu o noua parola - imi apare la subiectul din mail " Nu ai specificat subiectul e-mailului" . As putea modifica de undeva aceea chesti? Merci.
comisarul
Utilizator înregistrat

Mesaj de comisarul »

anyone?
xtreme
Utilizator înregistrat

Mesaj de xtreme »

nus
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

xtreme, te rog citeste regulamentul :!: Nu mai posta aiurea, please. comisarul, te rog sa explici mai detaliat problema, nu se intelege.
styzo
Nou venit

Re: problema subiect e-mail

Mesaj de styzo »

comisarul scrie:Stiti cumva de ce cand se trimite mail dp forum de ex. in momentul cand iti uiti parola si dai acolo ca sa ti recuperezi parola si trimite mail automat cu o noua parola - imi apare la subiectul din mail " Nu ai specificat subiectul e-mailului" . As putea modifica de undeva aceea chesti? Merci.
Deci si eu am aceeasi problema. Sa zicem ca un nou user se inregistreaza pe forum. In momentul respectiv, se trimite automat un mesaj catre cel care s-a inregistrat cu un mesaj de genul: bine ai venit pe forumul....... Ideea este ca in momentul cand primeste respectivul e-mailul, in inbox apare senderul (admin@yourdomain.com) dar la subiect-ul mesajului ar trebui sa apara ceva gen: bine ai venit in cadrul forumului www.yourdomain.com. Pe cand apare la orice mesaj pe care il trimite forumul (nu conteaza ca e vorba de inregistrare, pierderea parolei, etc..) subiectul : Nu ai specificat subiectul mesajului.
Toate fisierele din /language/ro/email sunt configurate corect si in ciuda acestor lucruri orice mesaj are acelasi subiect, indiferent de natura lui.

Va rog sa imi prezentati eventuale sugestii referitoare la acest aspect.

Va multumesc anticipat.
comisarul
Utilizator înregistrat

Mesaj de comisarul »

exact asta e problema, ai explicat mai pe inteles :D !
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nu sutn foarte sigur daca la asta va referiti voi, dar ati incercat sa intrati in ACp -> General si de aici sa alegeti E-mail settings ? Vedeti si voi acolo ca sunt niste campuri care afiseaza diferite informatii celui ce primeste e-mail-ul.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
comisarul
Utilizator înregistrat

Mesaj de comisarul »

din pacate in acele setari se gasesc intr-adevar adresa de mail de returnare, semnatura, etc, dar nu se gaseste unde sa scrii subiectul din mailul trimis automat din forum !
wan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de wan »

Am avut si eu problema asta. Chiar folosind fisierele actualizate de aici:

viewtopic.php?p=36167#36167

Apoi am copiat fisierele in engleza din: language/en/email/ peste fisierele din language/ro/email/ si am observat ca problema dispare si subiectul in email apare corect (desi textul e in engleza). Deci problema trebuie sa fie undeva la encoding-ul fisierelor traduse (desi par UTF8).. cred!

probabil când versiunea finala a traducerii e gata, atunci si problema menţionată in subiectul acesta aparţine trecutului.
|Robert|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |Robert| »

Da, cred ca toti au aceasta problema... am mai pus aceasta intrebare o tata undeva in forumul de traducere...

Nu va temeti... baietii isi vor da seama unde este buba so o va repara... Tot respectul pentru ei.
Scrie răspuns

Înapoi la “Traducere phpBB3”