problema subiect e-mail
problema subiect e-mail
Stiti cumva de ce cand se trimite mail dp forum de ex. in momentul cand iti uiti parola si dai acolo ca sa ti recuperezi parola si trimite mail automat cu o noua parola - imi apare la subiectul din mail " Nu ai specificat subiectul e-mailului" . As putea modifica de undeva aceea chesti? Merci.
Re: problema subiect e-mail
Deci si eu am aceeasi problema. Sa zicem ca un nou user se inregistreaza pe forum. In momentul respectiv, se trimite automat un mesaj catre cel care s-a inregistrat cu un mesaj de genul: bine ai venit pe forumul....... Ideea este ca in momentul cand primeste respectivul e-mailul, in inbox apare senderul (admin@yourdomain.com) dar la subiect-ul mesajului ar trebui sa apara ceva gen: bine ai venit in cadrul forumului www.yourdomain.com. Pe cand apare la orice mesaj pe care il trimite forumul (nu conteaza ca e vorba de inregistrare, pierderea parolei, etc..) subiectul : Nu ai specificat subiectul mesajului.comisarul scrie:Stiti cumva de ce cand se trimite mail dp forum de ex. in momentul cand iti uiti parola si dai acolo ca sa ti recuperezi parola si trimite mail automat cu o noua parola - imi apare la subiectul din mail " Nu ai specificat subiectul e-mailului" . As putea modifica de undeva aceea chesti? Merci.
Toate fisierele din /language/ro/email sunt configurate corect si in ciuda acestor lucruri orice mesaj are acelasi subiect, indiferent de natura lui.
Va rog sa imi prezentati eventuale sugestii referitoare la acest aspect.
Va multumesc anticipat.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu sutn foarte sigur daca la asta va referiti voi, dar ati incercat sa intrati in ACp -> General si de aici sa alegeti E-mail settings ? Vedeti si voi acolo ca sunt niste campuri care afiseaza diferite informatii celui ce primeste e-mail-ul.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am avut si eu problema asta. Chiar folosind fisierele actualizate de aici:
viewtopic.php?p=36167#36167
Apoi am copiat fisierele in engleza din: language/en/email/ peste fisierele din language/ro/email/ si am observat ca problema dispare si subiectul in email apare corect (desi textul e in engleza). Deci problema trebuie sa fie undeva la encoding-ul fisierelor traduse (desi par UTF8).. cred!
probabil când versiunea finala a traducerii e gata, atunci si problema menţionată in subiectul acesta aparţine trecutului.
viewtopic.php?p=36167#36167
Apoi am copiat fisierele in engleza din: language/en/email/ peste fisierele din language/ro/email/ si am observat ca problema dispare si subiectul in email apare corect (desi textul e in engleza). Deci problema trebuie sa fie undeva la encoding-ul fisierelor traduse (desi par UTF8).. cred!
probabil când versiunea finala a traducerii e gata, atunci si problema menţionată in subiectul acesta aparţine trecutului.