hmm... sunt fostul WraiTh, dar din pacate sunt banat, pentru 7 zile.. dar administratorii au uitat sa scoata banul....
asa ca am facut un nou user !
hai sa stabilim, si sa rezolvam totul, caci, este penibil, ca amicii, sa imi spuna: "ai vazut ce e pe phpbb?" sau "este chiar asa, ce spun aia pe phpbb?"c
1. era profesional din partea ta, sa vii, direct la mine, cu acuzatiile, in loc sa vii aici, si sa te dai mare, cu legile, si cu diverse acuzatii nefondate. Avem o adresa de mail, de contact, o poti folosi, sau id-ul meu, sau numarul meu de telefon.. sau al celor din echipa
2. am spus ca, situl tau si celelelte folosesc un script asemanator, sau chiar acelasi, pentru ca.... am vazut pe multe forumuri de warez, scripturi de genul "testoasa.ro nulled" sau "porcusorul.com nulled" sau "animalut nulled" .. si, ca sa iti dau si eun exemplu,
http://csgame.biz [a nu se considera reclama], a copiat, situl testoasa.ro , dupa modelul vechi...text identic... etc.
3. la crearea sitului, am preluat ideea dupa porcusorul...treaba este ca nu l-am vazut decat dupa ce am terminat testoasa si am vazut, jos la porcusorul... idee preluata dupa.. etc.. poti sa crezi, sau nu
cum era situl tau inainte, mi se parea o ipocriziedar vad ca ai schimbat, in ceva mai frumos.. bv... revenind la "3" .. am dat comanda, sa fie, format dupa ideea porcusorului... dar cu o testoasa.. nu este treaba mea de unde a preluat porcusorul ideea.
4. nu ti-am copiat, tie codul sursa, nici macar ideea, nu provine de la tine.
5. inca data, pot sa iti zic ca duci lipsa de profesionalism.. ca nu ai folosit alte metode de contact

. nu reprosez...
6. inca ceva.. un sfat... ai putea sa folosesti un sistem de sms, care sa iti opreasca mai putine taxe

. nu intreba de unde stiu.. doar ca stiu... ca nu iei prea multi bani din urma sms-urilor.
mai multe nu am ce sa spun.. merci, ca iti place ideea .. si tin sa spun ca si in spatele testoasei este o echipa dedicata.. pentru ca avem un host foarte stabil, si codare sitului este in permanenta imbunatatita de J4cK iar designul de JuicyXL.
mai ai, sa imi spui ceva...
Y! : fdnsro sau Lrd_2006 sau wraith_xxl sau etc..
Telefon: 0753510059
mail: contact[att]fdns.ro , wraith[att]fdns.ro
multumesc, si daca, veti debana userul wraith, il puteti bana pe acesta.
poate mai sunt niste greseli gramaticale.. dar sunt foarte obosit..
---------------------------------------------------------
lasand astea deoparte...
concursul cu numarul 2 a inceput, premiile concursului 1 au fost livrate..
http://testoasa.ro