Testoasa.Ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
lucian_bz
Nou venit

Re: HA HA HA!

Mesaj de lucian_bz »

ndrei scrie:Asa si pana la urma tot nu m`ai lamurit ce treaba am eu cu testoasa , daca mi`a pus bannerul acolo , sau cu tine ce ti-am copiat eu tie , portalu e cu php nuke ceea ce e un cms FREE!
Eu nu ti-am copiat nimic , si nu am nici o treaba cu porci si testoasele voastre!
Ahaa! Acum m-am prins. Scuzele mele, am gresit, dar te-ai bagat ca musca in oala ..., am crezut ca esti cel care are testoasa.ro.
Cu tine nu am nimic. Eu cu el am ce am.
Asa ca scuzele mele.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

lucian_bz scrie:Cu tine nu am nimic. Eu cu el am ce am.
@Lucian_bz - WraiTh si-a facut aici,pe acest forum topicul pt a-si face reclama NU SA TE IEI TU DE EL !!
ASTA POTI FACE PE MESS SAU MAIL! Acolo va puteti lamuri problemele acestea.

Aici ar trebui sa se continue discutia cu pareri si sugestii pt site...
spiridusu e plecat in vacanta !
lucian_bz
Nou venit

Mesaj de lucian_bz »

flowers scrie:Torentele, programele de file sharing sunt perfect legale. Cade in sarcina utilizatorului ce anume transfera, indexarea de face la el in computer. E ca si cum ai spune ca Yahoo Messenger e ilegal din cauza ca unii transfera fisiere piratate prin intermediul lui.
Hmm ... esti sigur?
Sper sa nu-mi dai ban ca-ti zic asta(ar fi lipsa de profesionalism), dar te bagi ca musca in oala, si mai ales ca foarte prost informat!
Desi suntem offtopic o sa iti dau cateva detalii:

CAPITOLUL III
Obiectul dreptului de autor

Art. 7. — Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare si independent de valoarea si destinatia lor, cum sunt::

a) scrierile literare si publicistice,etc-------------, precum si programele pentru calculator;
b) operele stiintifice, etc ---------, proiectele si documentatiile stiintifice;
c) compozitiile muzicale cu sau fara text;

Continutul dreptului de autor

Art. 13. — Utilizarea unei opere da nastere la drepturi patrimoniale, distincte si exclusive, ale autorului de a autoriza sau de a interzice:
a) reproducerea operei;
b) distribuirea operei;
c) importul in vederea comercializarii pe piata interna a copiilor realizate, cu consimtamantul autorului, dupa opera;
d) inchirierea operei;
e) imprumutul operei;
f) comunicarea publica, direct sau indirect a operei, prin orice mijloace, inclusiv prin punerea operei la dispozitia publicului, astfel incat sa poata fi accesata in orice loc si in orice moment ales, in mod individual, de catre public;
g) radiodifuzarea operei;
h) retransmiterea prin cablu a operei;
i) realizarea de opere derivate.

Sub incidenta literei f intra si site-urile de torrente.
Cred ca te-am lamurit cat se poate de bine, chiar daca am fost offtopic.
data viitoare, te rog documenteaza-te cum trebuie, asta e datoria ta ca Administrator: sa vorbesti in cunostinta de cauza.

Salutare si numai bine iti doresc
lucian_bz
Nou venit

Mesaj de lucian_bz »

spiridusu_l1 scrie:
lucian_bz scrie:Cu tine nu am nimic. Eu cu el am ce am.
@Lucian_bz - WraiTh si-a facut aici,pe acest forum topicul pt a-si face reclama NU SA TE IEI TU DE EL !!
ASTA POTI FACE PE MESS SAU MAIL! Acolo va puteti lamuri problemele acestea.

Aici ar trebui sa se continue discutia cu pareri si sugestii pt site...
Sunt foarte de acord cu tine, dar atata timp cat face afirmatii aiurea, pe langa faptul ca ne-a copiat, cum ar fi ca pe www.animalutz.com s-a folosit un script de pe net, pe cand al lui e facut de la o ... asta dauneaza imaginii firmei noastre si ma vad obligat sa ma iau de el.
Atata timp cat lui i se permite sa faca afirmatii prin care ne discrediteaza cred ca avem tot dreptul la o replica. Sau e doar un alt forum in care se cenzureaza?
In plus, eu doar i-am dat cateva detalii, si apoi a izbugnit flame-ul.
Asta este tot.
Salutare.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

lucian_bz scrie: Sunt foarte de acord cu tine, dar atata timp cat face afirmatii aiurea, pe langa faptul ca ne-a copiat, cum ar fi ca pe www.animalutz.com s-a folosit un script de pe net, pe cand al lui e facut de la o ... asta dauneaza imaginii firmei noastre si ma vad obligat sa ma iau de el.
Atata timp cat lui i se permite sa faca afirmatii prin care ne discrediteaza cred ca avem tot dreptul la o replica. Sau e doar un alt forum in care se cenzureaza?
In plus, eu doar i-am dat cateva detalii, si apoi a izbugnit flame-ul.
Asta este tot.
Salutare.
Nimeni nu v-a cenzura nimic atat timp cat nu v-a injurati sau va jigniti.Dar spre binele tuturor ar trebui sa va intelegeti cumva pe mail sau messenger si nu aici :) La urma urmei baiatul si-a facut topicul pentru reclama :)
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Nu inteleg un lucru lucian, ce ma rog a furat de la tine ? Ce idee ?

Asta inseamna ca yahoo trebuie sa dea in judecata celelalte motoare de cautare aparute mai tarziu pentru ca au furat ideea ? Sau digg.com sa dea in judecata pligg.com pentru ca distribuie un script clona al digg-ului ?

Poti sa ai cate firme vrei, te asigur ca nu se va intampla nimic.

Mai bine terminati cu vorbaraia aiurea, postati la subiect !

edit: a avut cumva acces la codul sursa sa iti fure functii sau alt cod de acest gen ?

PS: Inseamna ca bitefight ar trebuii sa va dea in judecata pentru ca ati copiat un fragment mic din ideea lor ? Sa fim seriosi.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Nu vad rostul la aceasta cearta. Nu aveti nici unul dreptate. Lucian... NU il poti da in judecata. Deoarece el nu'tia furat codul sursa al site'ul ca sa il faca identic. poate a copiat doar iddeea iar pentru asta nu il poti da in judecata. Iar tu asta cu testoasa... Daca vezi ca te contrariaza nu ii mai raspunde.
ndrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de ndrei »

lucian_bz si pana la urma de mine cu besthits.us ce ai avut? am vazut ca ti-ai cerut scuze , dar....? Cu ce te-am suparat eu nu am inteles?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Prin bannerul acela lucian_bz acuza Testoasa.Ro ca incurajeaza pirateria.

PS: Flowers,ai motiv de ban...pt lucian_bz
13-Mar-2008, 16:29:55
13-Mar-2008, 16:38:13
Si nu e deloc lipsa de profesionalism...
testoasa
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de testoasa »

hmm... sunt fostul WraiTh, dar din pacate sunt banat, pentru 7 zile.. dar administratorii au uitat sa scoata banul....

asa ca am facut un nou user !

hai sa stabilim, si sa rezolvam totul, caci, este penibil, ca amicii, sa imi spuna: "ai vazut ce e pe phpbb?" sau "este chiar asa, ce spun aia pe phpbb?"c

1. era profesional din partea ta, sa vii, direct la mine, cu acuzatiile, in loc sa vii aici, si sa te dai mare, cu legile, si cu diverse acuzatii nefondate. Avem o adresa de mail, de contact, o poti folosi, sau id-ul meu, sau numarul meu de telefon.. sau al celor din echipa

2. am spus ca, situl tau si celelelte folosesc un script asemanator, sau chiar acelasi, pentru ca.... am vazut pe multe forumuri de warez, scripturi de genul "testoasa.ro nulled" sau "porcusorul.com nulled" sau "animalut nulled" .. si, ca sa iti dau si eun exemplu, http://csgame.biz [a nu se considera reclama], a copiat, situl testoasa.ro , dupa modelul vechi...text identic... etc.

3. la crearea sitului, am preluat ideea dupa porcusorul...treaba este ca nu l-am vazut decat dupa ce am terminat testoasa si am vazut, jos la porcusorul... idee preluata dupa.. etc.. poti sa crezi, sau nu

cum era situl tau inainte, mi se parea o ipocriziedar vad ca ai schimbat, in ceva mai frumos.. bv... revenind la "3" .. am dat comanda, sa fie, format dupa ideea porcusorului... dar cu o testoasa.. nu este treaba mea de unde a preluat porcusorul ideea.

4. nu ti-am copiat, tie codul sursa, nici macar ideea, nu provine de la tine.

5. inca data, pot sa iti zic ca duci lipsa de profesionalism.. ca nu ai folosit alte metode de contact :). nu reprosez...

6. inca ceva.. un sfat... ai putea sa folosesti un sistem de sms, care sa iti opreasca mai putine taxe :). nu intreba de unde stiu.. doar ca stiu... ca nu iei prea multi bani din urma sms-urilor.

mai multe nu am ce sa spun.. merci, ca iti place ideea .. si tin sa spun ca si in spatele testoasei este o echipa dedicata.. pentru ca avem un host foarte stabil, si codare sitului este in permanenta imbunatatita de J4cK iar designul de JuicyXL.

mai ai, sa imi spui ceva...

Y! : fdnsro sau Lrd_2006 sau wraith_xxl sau etc..
Telefon: 0753510059
mail: contact[att]fdns.ro , wraith[att]fdns.ro

multumesc, si daca, veti debana userul wraith, il puteti bana pe acesta.

poate mai sunt niste greseli gramaticale.. dar sunt foarte obosit..

---------------------------------------------------------

lasand astea deoparte...

concursul cu numarul 2 a inceput, premiile concursului 1 au fost livrate..

http://testoasa.ro
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”