Promovare forum.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Promovare forum.
Foarte multi de aici aveti un forum.Am faccut si eu un forum ca si completare la site dar momentan e foarte mic. [Total mesaje 19 • Total subiecte 9 • Total membri 5 •].Din cele 19 mesaje eu am 13.Cum fac sa il fac mare.Am un numar de 40 de vizitatori unici la site si atunci cand dau de forum deoarece e prea mic probabil cauta alte forumuri mai mari.[Stiu ca asa fac si eu , cand gasesti un forum mic caut altu mai mare]
Care e o metoda eficienta de a promova un forum.
Am inteles ca unii isi fac mai multe conturi dupa care scriu si isi raspund pentru a face un numar de posturi.Voi cum procedati?
Care e o metoda eficienta de a promova un forum.
Am inteles ca unii isi fac mai multe conturi dupa care scriu si isi raspund pentru a face un numar de posturi.Voi cum procedati?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Promovare forum.
Asta e o prostie ...dudu_tux scrie: Am inteles ca unii isi fac mai multe conturi dupa care scriu si isi raspund pentru a face un numar de posturi.Voi cum procedati?
Inscrie-l deocamdata in directoare de promovare Web.
Promoveaza-l pe diverse forumuri in sectiunile "Reclama".
spiridusu e plecat in vacanta !
Mane hai sa-ti zic ceva . Eu am forumul : " http://evopower.ultimate-gfx.net " Am o tema [ Nu template ] de promovare care este foarte rar intalnita . Fac pariu ca dupa acest mesaj mai multi o sa-l vada si o sa-si faca si ei forum tot de promovare dar ma rog . Eu am o zi de la lansare si deja am 45 de utilizatori]
Uite statistica de azi
N`am facut mai deloc promovare doar sa ai o tema originala si userii vin singuri . Bineinteles si un nume atragator . Iti zisai cum sta treaba .
Uite statistica de azi
Cod: Selectaţi tot
In total 147 user have visited this site today :: 30 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 117 Vizitatori , 9 of them within the last hour.
Utilizatori înregistraţi: Anarghotik, aron, BLUE, Chemz, ClaUdiu, Cristiano Ronaldo, CRISTINEL, eNdz0r, Invo4u, IoanaPisy27, j3-razvan, MagicX, mCoSmIn, MeNtHoL, MistaVee, mitzu, Myky, panteras, papy_nady, Perfu, Rebellu, Reyes, sc0o0by, sebisebixxl, Shocky4Rap, skypper, sn1deR., SteeL, teko, Vraciul
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
invo4u scrie:Mane hai sa-ti zic ceva . Eu am forumul : " http://evopower.ultimate-gfx.net " Am o tema [ Nu template ] de promovare care este foarte rar intalnita . Fac pariu ca dupa acest mesaj mai multi o sa-l vada si o sa-si faca si ei forum tot de promovare dar ma rog . Eu am o zi de la lansare si deja am 45 de utilizatori]
Uite statistica de aziN`am facut mai deloc promovare doar sa ai o tema originala si userii vin singuri . Bineinteles si un nume atragator . Iti zisai cum sta treaba .Cod: Selectaţi tot
In total 147 user have visited this site today :: 30 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 117 Vizitatori , 9 of them within the last hour. Utilizatori înregistraţi: Anarghotik, aron, BLUE, Chemz, ClaUdiu, Cristiano Ronaldo, CRISTINEL, eNdz0r, Invo4u, IoanaPisy27, j3-razvan, MagicX, mCoSmIn, MeNtHoL, MistaVee, mitzu, Myky, panteras, papy_nady, Perfu, Rebellu, Reyes, sc0o0by, sebisebixxl, Shocky4Rap, skypper, sn1deR., SteeL, teko, Vraciul
INVO asta se numeste SPAM + reclama in alte topice ...
spiridusu e plecat in vacanta !