Promovare forum.

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Promovare forum.

Mesaj de dudu_tux »

Foarte multi de aici aveti un forum.Am faccut si eu un forum ca si completare la site dar momentan e foarte mic. [Total mesaje 19 • Total subiecte 9 • Total membri 5 •].Din cele 19 mesaje eu am 13.Cum fac sa il fac mare.Am un numar de 40 de vizitatori unici la site si atunci cand dau de forum deoarece e prea mic probabil cauta alte forumuri mai mari.[Stiu ca asa fac si eu , cand gasesti un forum mic caut altu mai mare]
Care e o metoda eficienta de a promova un forum.
Am inteles ca unii isi fac mai multe conturi dupa care scriu si isi raspund pentru a face un numar de posturi.Voi cum procedati?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Re: Promovare forum.

Mesaj de spiridusu_l1 »

dudu_tux scrie: Am inteles ca unii isi fac mai multe conturi dupa care scriu si isi raspund pentru a face un numar de posturi.Voi cum procedati?
Asta e o prostie ...

Inscrie-l deocamdata in directoare de promovare Web.
Promoveaza-l pe diverse forumuri in sectiunile "Reclama".
spiridusu e plecat in vacanta !
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Si mie mi se pare o prostie dar la forumurile foarte mici te lovesti de factorul psihologic al utilizatorilor care atunci cand vad un forum mic cauta ceva mai mare , cu mai multe informatii..
invo4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de invo4u »

Mane hai sa-ti zic ceva . Eu am forumul : " http://evopower.ultimate-gfx.net " Am o tema [ Nu template ] de promovare care este foarte rar intalnita . Fac pariu ca dupa acest mesaj mai multi o sa-l vada si o sa-si faca si ei forum tot de promovare dar ma rog . Eu am o zi de la lansare si deja am 45 de utilizatori]

Uite statistica de azi

Cod: Selectaţi tot

In total 147 user have visited this site today :: 30 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 117 Vizitatori , 9 of them within the last hour.
Utilizatori înregistraţi: Anarghotik, aron, BLUE, Chemz, ClaUdiu, Cristiano Ronaldo, CRISTINEL, eNdz0r, Invo4u, IoanaPisy27, j3-razvan, MagicX, mCoSmIn, MeNtHoL, MistaVee, mitzu, Myky, panteras, papy_nady, Perfu, Rebellu, Reyes, sc0o0by, sebisebixxl, Shocky4Rap, skypper, sn1deR., SteeL, teko, Vraciul 
N`am facut mai deloc promovare doar sa ai o tema originala si userii vin singuri . Bineinteles si un nume atragator . Iti zisai cum sta treaba .
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Eu am o zi de la lansare si deja am 45 de utilizatori
Date de pe forum
Utilizatorii noştri au scris un număr de 833 articole
Avem 45 utilizatori înregistraţi
Vrei sa imi spui tu mie ca cei 45 de utilizatori au scris 833 de articole in o zi?
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Dudu , pune si u o tema mai atragatoare , instaleaza mai multe mod-uri iar apoi il inscrii in mai multe directoare , top-uri etc si o sa se mareasca ;) Bafta
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

invo4u scrie:Mane hai sa-ti zic ceva . Eu am forumul : " http://evopower.ultimate-gfx.net " Am o tema [ Nu template ] de promovare care este foarte rar intalnita . Fac pariu ca dupa acest mesaj mai multi o sa-l vada si o sa-si faca si ei forum tot de promovare dar ma rog . Eu am o zi de la lansare si deja am 45 de utilizatori]

Uite statistica de azi

Cod: Selectaţi tot

In total 147 user have visited this site today :: 30 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 117 Vizitatori , 9 of them within the last hour.
Utilizatori înregistraţi: Anarghotik, aron, BLUE, Chemz, ClaUdiu, Cristiano Ronaldo, CRISTINEL, eNdz0r, Invo4u, IoanaPisy27, j3-razvan, MagicX, mCoSmIn, MeNtHoL, MistaVee, mitzu, Myky, panteras, papy_nady, Perfu, Rebellu, Reyes, sc0o0by, sebisebixxl, Shocky4Rap, skypper, sn1deR., SteeL, teko, Vraciul 
N`am facut mai deloc promovare doar sa ai o tema originala si userii vin singuri . Bineinteles si un nume atragator . Iti zisai cum sta treaba .

INVO asta se numeste SPAM
+ reclama in alte topice ...
spiridusu e plecat in vacanta !
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Da. Au scris 800+ mesaje. Iar pe forum esti ajutat. Am facut 2 cereri de design iar la 5 minute le avea'm pe aman2 rezolvate.

PS: Motto: Schimba tema... Fa ceva unic. :)
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Fai niste concursuri ( spre exemplu dai un domeniu celor care ating 200 mesaje ) si te asigur ca useri vor veni ;)

spiridusu_l1 Nu mai fa pe moderatoru !
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

@CaTaNhA
Este o idee buna dar avand in vedere ca tema forumului are un segment de nisa cred ca o sa fie foarte greu sa gadesc oameni care sa atinga 200 de mesaje fara sa faca mult spam.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”