P.S.: O sa ma banez 7 zile ca am facut dubluposting.

O stire ARE vizualizari doar daca stirea e extinsa.Muzet scrie:Da-mi codul si o sa ma uit eu,cred ca se poate modifica.
Asta,o sa incerc sa scot chestia cu Citeste mai mult dar sa ramana si numarul de vizualizari.spiridusu_l1 scrie:Da...Stiu ce zici ...ceva in genu' Fanatik ... Nu-mi place chestia aia,asa cu "stire extinsa" (asa se numeste..)...Eu cand scriu stirea,"Citeste mai mult" apare automat ... Am vrut sa scot aia,INSA pierd numarul de vizualizari ... Daca observi,sub stire apare numarul de vizualizari a stirii ...Daca scot "citeste mai mult",va disparea si aia. ...Si nu vreau asta...
O sa gasesc o solutie....
Ai vreo sugestie cum sa fac?Sau ... ?
Da,asa e...Dar nu-mi plac stirile extinse...flowers scrie:Deci: stirile apar pe pagina principala unele sub altele. Dai click pe "Citeste mai mult" si se face pagina special pt. stirea respectiva, atunci e si contorizata ca vizualizata.
Da,si-tunci mi-a venit o idee ... Sa redenumesc "Citeste mai mult" in ceva...flowers scrie:Ori, in pagina cu stirea nu apare decat titlul de la stire, fara continut. E nasol asa, mai bine ii afisezi si continutul. Iti dai seama ca data viitoare nu o sa mai dea nimeni click pe "Citeste mai mult" pt. ca stie ca apare gol si atunci nu se mai cotorizeaza nimic la vizualizari.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 2 vizitatori