www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Uite ce spune traffic:SOR!N scrie:Google nu iti aduce mai mult de 20 vizitatori pe zi dupa cautarea Liga 1.
Motorul de căutare cel mai folosit:Google
Căutarea cea mai frecventă (7 zile): liga 1
Pai spune tu ...ce cuvant? Mai exact ce vrei sa spui ?SOR!N scrie:Optimizeaza site-ul pentru alt cuvant cheie, daca vrei sa ai vizitatori din google.

spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Uite SOR!N si doveziile.
De pe marele G vin cei mai multi vizitatori...Nu conteaza cifra.

Apoi ... despre cuvintele cheie ... Ia uita-te mai jos cel mai cautat.Am dreptate?

Happy?
@Aradeao - eu ce parteneriate am facut,aproape toate site-urile ele m-au contactat pentru parteneriat.De la unele scot si bani.As vrea sa fac un parteneriat si cu ceva site de-al UTAei ...sa vedem
De pe marele G vin cei mai multi vizitatori...Nu conteaza cifra.

Apoi ... despre cuvintele cheie ... Ia uita-te mai jos cel mai cautat.Am dreptate?

Happy?
@Aradeao - eu ce parteneriate am facut,aproape toate site-urile ele m-au contactat pentru parteneriat.De la unele scot si bani.As vrea sa fac un parteneriat si cu ceva site de-al UTAei ...sa vedem

spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat