forum description - doua limbi.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
roRisc
Nou venit

forum description - doua limbi.

Mesaj de roRisc »

http://ro.s2deep.ca/
cpgNuke 8.2a

am un forum instalat in limba engleza, dar folosesc diacritice (HTML & Acirc ;) , iar toata lumea scrie in romaneste pe forum (mai mult sau mai putin)

--- in administrare cand se creeaza forumuri, se scrie numele forumului si descrierea....
ce ma intereseaza este sa am aceste doua fields in doua limbi, astfel, avand o amestecatura de limba engleza/romana in acelasi forum.....

ce am acuma este:
Nume la forum in Engleza, Descrierea in Romaneste... useri de toate natiile...

Nu vreau sa fac 2 forumuri separate, pt. ca majoritatea celor care viziteaza sunt romani, si prietenii lor (care nu sunt toti romani).

... mie teama ca nu se poate face asta fara un nou field in baza de date, care sa aiba aceeasi explicatie in doua limbi... dar poate totusi...

ok. mersi mult.

si inca un lucru. cum pot sa scriu cu diacritice daca nu am tastatura romaneasca cu diacritice?

ma gandesc la niste butoane.. ca [ b ] [ Quote ] .. care sa aiba .. [ ş ]

si daca tot veni vorba.... este vreo-un(sp?) script sa-si dea seama cand se foloseste sh si sa traduca in 'ş' ( 'ş' heh copiat de pe jurnal.md) rusine! ziarele romanesti nu scriu cu diacritice!

ok. thanks a bunch.
http://ro.s2deep.ca/index.php?name=Forums
Ultima oară modificat 21-Iun-2004, 00:18:44 de către roRisc, modificat 1 dată în total.
roRisc
Nou venit

Mesaj de roRisc »

so poate scrie orice cod HTML in descrierea Forumului?
se poate scrie cod PHP?

daca da..
cum as putea verifica cookie-ul (cred) ca sa scriu in limba aleasa?

Mersi.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: cum pot sa scriu cu diacritice?

Mesaj de flowers »

roRisc scrie:...si inca un lucru. cum pot sa scriu cu diacritice daca nu am tastatura romaneasca cu diacritice?

ma gandesc la niste butoane.. ca [ b ] [ Quote ] .. care sa aiba .. [ ş ]
Trebuie sa apesi pe NumLock(sa ai beculetzul de la NumLock aprins) si sa folosesti cod cu tastele numerice din dreapta tastaturii. De ex. pt. "â" codul este Alt+0226. Lista cu coduri o gasesti si in Microsoft World, Insert>Symbol.
roRisc
Nou venit

Mesaj de roRisc »

incredibil...

chiar nu este alta varianta?...
simlink in windows sa fac ceva de genul Ctrl + a = 'â' etc?

.. pacat.
butoanele personalizate din vers. 2.2 ar trebui sa faca asta... din cate am inteles. :)

mersi pt. info.
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

sau forma asta nu ati stiut-o... cod html :)
faza este ca poti sa vezi traducerea codurilor din phpBB in limba romana si asta iti poate da idee cum ar trebui sa-ti rezolvi problema... deci in concluzie merge...
Mai ziceai tu acolo ca vrei sa faci o pagina in romana si una in engleza... si asta este disponibil la aceasta ora.. intra in sectiunea download si ia-ti ce-ti trebuie... in rest depinde de utilizatori, /in ce limba scriu/

&.#.3.5.5.;=> ţ
Ultima oară modificat 16-Iun-2004, 15:18:26 de către mitnick, modificat 1 dată în total.
mitnick
Utilizator înregistrat

Re: sal

Mesaj de mitnick »

si mai sint si alte posibilitati
roRisc
Nou venit

Mesaj de roRisc »

ce mi-ar trebui din sectiunea Downloads?

... cum as putea scrie codul ca sa verifice limba aleasa de utilizator?
este permis <? php sau HTML .. ?

un exemplu ar fi minunat.
mersi.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”