PageRank Update

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

CaTaNhA scrie:Poti sa ne arati si noua link-ul spre site-ul tau cu pagerank 5?
Sa caut link-ul ca nu mai stiu pe ce site am facut...pe Google am dat Search si am ales la intamplare vreo 4 site-uri ...si valorile acelea mi le-a dat.
spiridusu e plecat in vacanta !
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Am instalat Google Toolbar,spriduşu,ai Page Rank 3 la site.
Am verificat pe încă 3 site-uri şi statisticile arătau la fel ca şi pe http://www.domainpagerank.com/
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Muzet scrie:Am instalat Google Toolbar,spriduşu,ai Page Rank 3 la site.
Am verificat pe încă 3 site-uri şi statisticile arătau la fel ca şi pe http://www.domainpagerank.com/
MERSI Muzet... :D
Am pus si bannerul de pe DomainPageRank pe site :)
MaryuS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de MaryuS »

Eu cu Adi avem PR 4

Cod: Selectaţi tot

Google PageRank for: www.euro-pariuri.ro 4/10
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mă mulţumesc şi cu 0 :lol:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Ceva interesant despre PageRank: (cel putin eu nu stiam detaliile astea...)
Formula de calculare al Page Rank-ului ar fi:

PR(A) = (1-d) + d (PR(T1)/C(T1) + ... + PR(Tn)/C(Tn))

In care:

* PR(Tn) - orice pagina are o notiune a propriei importante/relevante. Aceasta este “PR(T1)” pentru prima pagina continuand pana la “PR(Tn)” pentru ultima pagina.

* C(Tn) - Fiecare pagina imparte propriul vot catre toate link-urile ce ies din aceasta pagina. Indicele sau numarul acestor link-uri pentru prima pagina este “C(T1)” si “C(Tn)” pentru pagina “n” in continuare pentru toate paginile.

* PR(Tn)/C(Tn) - In cazul in care pagina noastra A detine un link catre ea (backlink) “n”, impartirea votului paginii A va primi propriul indice “PR(Tn)/C(Tn)”

* d(... - Toate aceste parti de vot sint adunate dar pentru a opri influienta pentru celelalte pagini , acest vot este “aruncat/ignorat” prin inmultirea cu 0.85 (factorul “d”)

* (1 - d) - Indicele (1 – d) de la inceput, e pentru probabilitatea matematica, astfel incat pentru “suma tuturor paginilor Page Rank-urile sa fie unul”: se adauga la indicile "pierdut" de catre d(....

Deasemenea inseamna ca in cazul in care o pagina nu are link-uri catre ea (nu are backlinks) aceasta va primi un procent scazut de PR de 0.15 ( 1 – 0.85).
Pe scurt Page Rank-ul ar putea fi calculat ca fiind, 0.85 inmultit cu Page Rank-ul paginii respective si impartit la numarul de link-uri de pe pagina.

Chiar am citit pe cateva bloguri .... La ce foloseste acest PR ?! LA NIMIC...Pardon,ba da...Sa te lauzi :lol: :lol: Woow...am PR 4...am PR 5...am PR 8...aha,si ?! Sunt unii care se lauda ca au PR mare dar habar n-au ce e ala...
SOR!N
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de SOR!N »

S-a mai discutat pe forum, pagrankul nu mai e nimic acum. Sunt site-uri cu PR 3-4-5 depasite in google de site-uri cu PR1. Important e continutul relevant si backlinkuri de calitate.

Deci lasati PR-ul si incercati sa mai cresteti in SERPs pentru a avea mai mult trafic..
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

La urma urmei chiar nu vad la ce conteaza acest PR.Nu ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare...

Ca si completare la ce a zis SOR!N,conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri.Cel mai bine e sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Tot asa informativ:
Pagerankul este 'stabilit' in functie de cate pag ai indexate pe google ...
...
PR3 - 555 links
PR4 - 3.000 links
PR5 - 17.000 links
PR6 - 93.000 links
PR7 - 508.000 links
PR8 - 2.800.000 links
...
:D
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da

Mesaj de CaTaNhA »

spiridusu_l1 scrie:La urma urmei chiar nu vad la ce conteaza acest PR.Nu ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare...

Ca si completare la ce a zis SOR!N,conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri.Cel mai bine e sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Tot asa informativ:
Pagerankul este 'stabilit' in functie de cate pag ai indexate pe google ...
...
PR3 - 555 links
PR4 - 3.000 links
PR5 - 17.000 links
PR6 - 93.000 links
PR7 - 508.000 links
PR8 - 2.800.000 links
...
:D
Nu este adevarat. Daca ai un link pe o pagina cu page rank 10 sigur ajungi la pr 6-7. Nu prea conteaza numarul de backlinkuri ci calitatea lor ;)
SOR!N
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de SOR!N »

Daca ai site de muzica sa zicem, si primesti un link de pe un site educativ cu PR 8, vei primi PR 4-5-6, dar in google nu cresti aproape deloc.

Un link de pe un site cu continut bun, actualizat des, cu PR mic, din acelasi domeniu te-ar ajuta mai mult ..
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”