Sa caut link-ul ca nu mai stiu pe ce site am facut...pe Google am dat Search si am ales la intamplare vreo 4 site-uri ...si valorile acelea mi le-a dat.CaTaNhA scrie:Poti sa ne arati si noua link-ul spre site-ul tau cu pagerank 5?
PageRank Update
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Am instalat Google Toolbar,spriduşu,ai Page Rank 3 la site.
Am verificat pe încă 3 site-uri şi statisticile arătau la fel ca şi pe http://www.domainpagerank.com/
Am verificat pe încă 3 site-uri şi statisticile arătau la fel ca şi pe http://www.domainpagerank.com/
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
MERSI Muzet...Muzet scrie:Am instalat Google Toolbar,spriduşu,ai Page Rank 3 la site.

Am pus si bannerul de pe DomainPageRank pe site

spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Eu cu Adi avem PR 4
Cod: Selectaţi tot
Google PageRank for: www.euro-pariuri.ro 4/10
Blog - http://popamarius.ro.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Ceva interesant despre PageRank: (cel putin eu nu stiam detaliile astea...)
Chiar am citit pe cateva bloguri .... La ce foloseste acest PR ?! LA NIMIC...Pardon,ba da...Sa te lauzi
Woow...am PR 4...am PR 5...am PR 8...aha,si ?! Sunt unii care se lauda ca au PR mare dar habar n-au ce e ala...
Formula de calculare al Page Rank-ului ar fi:
PR(A) = (1-d) + d (PR(T1)/C(T1) + ... + PR(Tn)/C(Tn))
In care:
* PR(Tn) - orice pagina are o notiune a propriei importante/relevante. Aceasta este “PR(T1)” pentru prima pagina continuand pana la “PR(Tn)” pentru ultima pagina.
* C(Tn) - Fiecare pagina imparte propriul vot catre toate link-urile ce ies din aceasta pagina. Indicele sau numarul acestor link-uri pentru prima pagina este “C(T1)” si “C(Tn)” pentru pagina “n” in continuare pentru toate paginile.
* PR(Tn)/C(Tn) - In cazul in care pagina noastra A detine un link catre ea (backlink) “n”, impartirea votului paginii A va primi propriul indice “PR(Tn)/C(Tn)”
* d(... - Toate aceste parti de vot sint adunate dar pentru a opri influienta pentru celelalte pagini , acest vot este “aruncat/ignorat” prin inmultirea cu 0.85 (factorul “d”)
* (1 - d) - Indicele (1 – d) de la inceput, e pentru probabilitatea matematica, astfel incat pentru “suma tuturor paginilor Page Rank-urile sa fie unul”: se adauga la indicile "pierdut" de catre d(....
Deasemenea inseamna ca in cazul in care o pagina nu are link-uri catre ea (nu are backlinks) aceasta va primi un procent scazut de PR de 0.15 ( 1 – 0.85).
Pe scurt Page Rank-ul ar putea fi calculat ca fiind, 0.85 inmultit cu Page Rank-ul paginii respective si impartit la numarul de link-uri de pe pagina.
Chiar am citit pe cateva bloguri .... La ce foloseste acest PR ?! LA NIMIC...Pardon,ba da...Sa te lauzi

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
La urma urmei chiar nu vad la ce conteaza acest PR.Nu ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare...
Ca si completare la ce a zis SOR!N,conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri.Cel mai bine e sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Tot asa informativ:
Ca si completare la ce a zis SOR!N,conteaza sa existe site-uri care sa aiba link spre tine si conteaza calitatea acelor site-uri.Cel mai bine e sa gasesti site-uri din acelasi domeniu care sa puna link spre tine.
Tot asa informativ:
Pagerankul este 'stabilit' in functie de cate pag ai indexate pe google ...
...
PR3 - 555 links
PR4 - 3.000 links
PR5 - 17.000 links
PR6 - 93.000 links
PR7 - 508.000 links
PR8 - 2.800.000 links
...

-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu este adevarat. Daca ai un link pe o pagina cu page rank 10 sigur ajungi la pr 6-7. Nu prea conteaza numarul de backlinkuri ci calitatea lorspiridusu_l1 scrie:La urma urmei chiar nu vad la ce conteaza acest PR.Nu ajuta cu nimic la pozitionarea in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare...
Tot asa informativ:
Pagerankul este 'stabilit' in functie de cate pag ai indexate pe google ...
...
PR3 - 555 links
PR4 - 3.000 links
PR5 - 17.000 links
PR6 - 93.000 links
PR7 - 508.000 links
PR8 - 2.800.000 links
...