Mutare phpBB3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Shadow_One
Fost coleg

Mutare phpBB3

Mesaj de Shadow_One »

Totul sta in felul urmator: am un forum phpbb3 modat pe care il updatez manual de la versiunea RC5. Nu prea mai am incredere in toate fisierele pe care le-am updatat asa ca vreau sa iau un nou forum de la 0 si sa il modez pe acela. Tot ce vreau sa stiu e care dintre tabele/row-uri sunt esentiale pentru pastrarea: userilor, grupurilor si atasamentelor. Adica doar strictul necesar (nu de alta dar anumite moduri instalate si-au pastrat radacini si-n database). Nu conteaza setarile facute pana acum, permisiunile, etc. Pe astea le fac eu din nou.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Mutare phpBB3

Mesaj de flowers »

Shadow_One scrie:Totul sta in felul urmator: am un forum phpbb3 modat pe care il updatez manual de la versiunea RC5. Nu prea mai am incredere in toate fisierele pe care le-am updatat asa ca vreau sa iau un nou forum de la 0 si sa il modez pe acela. Tot ce vreau sa stiu e care dintre tabele/row-uri sunt esentiale pentru pastrarea: userilor, grupurilor si atasamentelor. Adica doar strictul necesar (nu de alta dar anumite moduri instalate si-au pastrat radacini si-n database). Nu conteaza setarile facute pana acum, permisiunile, etc. Pe astea le fac eu din nou.
Fa conversie cu scriptul de conversie si dupa aia suprascrii decat fisierele phpBB 3.0 vechi cu cele noi la care aplici MODurile din nou. Vezi daca update-urile de MODuri nu au schimbat si baza de date.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”