Mutare phpBB3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
Mutare phpBB3
Totul sta in felul urmator: am un forum phpbb3 modat pe care il updatez manual de la versiunea RC5. Nu prea mai am incredere in toate fisierele pe care le-am updatat asa ca vreau sa iau un nou forum de la 0 si sa il modez pe acela. Tot ce vreau sa stiu e care dintre tabele/row-uri sunt esentiale pentru pastrarea: userilor, grupurilor si atasamentelor. Adica doar strictul necesar (nu de alta dar anumite moduri instalate si-au pastrat radacini si-n database). Nu conteaza setarile facute pana acum, permisiunile, etc. Pe astea le fac eu din nou.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Mutare phpBB3
Fa conversie cu scriptul de conversie si dupa aia suprascrii decat fisierele phpBB 3.0 vechi cu cele noi la care aplici MODurile din nou. Vezi daca update-urile de MODuri nu au schimbat si baza de date.Shadow_One scrie:Totul sta in felul urmator: am un forum phpbb3 modat pe care il updatez manual de la versiunea RC5. Nu prea mai am incredere in toate fisierele pe care le-am updatat asa ca vreau sa iau un nou forum de la 0 si sa il modez pe acela. Tot ce vreau sa stiu e care dintre tabele/row-uri sunt esentiale pentru pastrarea: userilor, grupurilor si atasamentelor. Adica doar strictul necesar (nu de alta dar anumite moduri instalate si-au pastrat radacini si-n database). Nu conteaza setarile facute pana acum, permisiunile, etc. Pe astea le fac eu din nou.