cum pot sa ... ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Lord_marco scrie:eu din cate topicuri vad pe forumul asta, majoritatea topicurilor sunt de genul asta ... cum te-oi fi gandit acum sa ne arati regula asta ?
Lord nu cred ca ai niciun drept sa vb asa cu flowers.Ia vezi-ti de lungu' nasului ...
Pana una alta sa iti rasp si la ce vrei ... In Forum Permissions selectezi grupul Guests si setezi rolul "No Access" (cel mai simplu) sau intri pe Advanced Permissions si bifezi pe acolo ce vrei (printre altele ai sa vezi "Can see forum", "Can read forum",etc).
:roll:
spiridusu e plecat in vacanta !
Lord_marco
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Lord_marco »

scuze pentru flowers :( si ms mult pentru ca m-ati ajutat .. dar m-am enervat asa ca din toate topicurile de pe forum numai pe mine m-a gasit sa imi zica regula asta :| inca odata scuze si ms mult :)
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

spiridusu_l1 scrie:
Lord_marco scrie:eu din cate topicuri vad pe forumul asta, majoritatea topicurilor sunt de genul asta ... cum te-oi fi gandit acum sa ne arati regula asta ?
Lord nu cred ca ai niciun drept sa vb asa cu flowers.Ia vezi-ti de lungu' nasului ...
Pana una alta sa iti rasp si la ce vrei ... In Forum Permissions selectezi grupul Guests si setezi rolul "No Access" (cel mai simplu) sau intri pe Advanced Permissions si bifezi pe acolo ce vrei (printre altele ai sa vezi "Can see forum", "Can read forum",etc).
De ce ai repetat ce am scris eu ?
Lord_marco
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lord_marco »

nu creca a repetat ce ai scris tu ... o fii dat post reply in acelasi timp cu tine :| Gata nu va mai cerati acum OFF TOPIC !!
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

E diferenta dintre 1 minut intre post-ul lui Muzet si a lui spiridusu, deci... si
pK - eXplosive, am observat că la fiecare topic la care un user greşeşte îi atragi atenţia, nu cred că aşa o să ajungi moderator pe aici, asta cred că vrei să ne arăţi că eşti bun în funcţia de moderator, mai bine ai ajuta pe unde ştii decât să îi enervezi mai rău.
Nu vreau sa devin moderator, i-am zis de ce i-a aratat acea regula.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Muzet scrie:
spiridusu_l1 scrie:
De ce ai repetat ce am scris eu ?
Am dat REPLY am scris textul,am fugit pana la baie si apoi am dat TRIMITE.Nu am vazut ca i-ai raspuns tu.Lamurit?
spiridusu e plecat in vacanta !
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Lord_marco scrie:scuze pentru flowers :( si ms mult pentru ca m-ati ajutat .. dar m-am enervat asa ca din toate topicurile de pe forum numai pe mine m-a gasit sa imi zica regula asta :| inca odata scuze si ms mult :)
Nu ti-am scris numai tie, mai sunt cateva zeci de atentionari si in trecut. Poate nu am scris la toate topicurile care ar fi trebuit, e normal, mai imi si scapa. Important e daca ai inteles ceva din atentionare si daca au inteles si altii.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”