Inteleg ca esti ironic,dar o sa iti si raspund.O singura persoana a platit cheltuielile.Nu avem 'zeci' de redactori...Inginer pe partea tehnica?Hai sa il numim priceput.Cat despre designer?Nu e cazul...CaTaNhA scrie:Din asta inteleg ca ati pus 3 oameni bani sa luat un domeniu + host aveti zeci de redactori ( licentiati ) care posteaza stiri, un inginer pe partea tehnica si un designer profesionist ?
www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Vroiai sa zici fiecare POST,nu topic...rizwan scrie:La fiecare topic a scris
"alte pareri?"
Avand in vedere ca e 'topicul meu' am tot dreptul.Te rog evita sa mi te mai adresezi sau sa vorbesti de persoana mea.Oricum eu nu mai am de gand sa iti raspund.Mersi

Alte pareri ?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu ma bazez doar pe phpBB ... Si nu-mi vorbi cu 'ba'...Nu mi te-am adresat astfel.Top-neT scrie:ba tu te bazezi numai pe reclama de pe phpbb.ro ? daca vezi ca nu mai raspunde lumea parca ai obliga-o sa iti dea tie raspunsuri ... tu nu vezi cate posturi ai facut unu dupa altu numai tu ?
Vroiai sa zici trezeste-te ?Top-neT scrie:ROMANIA TREZESTETE"

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vezi ca ai niste erori:
Warning: include(includes/comments_include.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/liga1com/public_html/news.php on line 122
Warning: include(includes/comments_include.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/liga1com/public_html/news.php on line 122
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/comments_include.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/liga1com/public_html/news.php on line 122
Roaga-ti inginerul tehnic sa rezolve.
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/comments_include.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/liga1com/public_html/news.php on line 122
Roaga-ti inginerul tehnic sa rezolve.

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat