www.Liga-1.Com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

' ... Alte pareri ? [ www.liga-1.com ]
spiridusu e plecat in vacanta !
SOR!N
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de SOR!N »

Bine, cum vrei tu. Nu are rost ..
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
PN_Otelul
Utilizator înregistrat

Mesaj de PN_Otelul »

SOR!N scrie:Bine, cum vrei tu. Nu are rost ..
nu stim daca e greu sau nu... dar ce iti pot spune este ca nu toata lumea a terminat cine stie ce scoala sau liceu cu profil mate/info...
Noi pur si simplu ne chinuim cu bagajul de cunostinte pe care il avem sa facem ceva bun pentru unii oameni si sa mai si combinam cu placutul.
Daca unii oameni ne considera prosti pentru ca nu ne prea pricepem la php si alte abureli... inseamna ca si ei sunt la fel de prosti pe cat ne cred.

Bafta !
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

V-am inteles ca nu va pricepeti la php, dar pana la a declara: "Lucram atat la site cat si la forum si e normal sa apara astfel de erori", e ceva mai mult. Si asteptam un raspuns, cat o fi el de banal, un simplu raspuns era de ajuns. Dar cu ingamfarea asta in el n-o sa faca nimic. Si nu-i mai lua apararea, stiu cu cine vorbesc. E tipul ala care radea de mine ca am site pe blogspot, fara sa-l intereseze macar ca eu doar IERI, 18 mai, am avut de cel putin 2 ori mai multi vizitatori decat a avut el in cea mai vizitata zi.

Si dupa fraza citata de tine putea urma altceva.
Bancuri
Scoruri Live
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

SOR!N scrie:V-am inteles ca nu va pricepeti la php, dar pana la a declara: "Lucram atat la site cat si la forum si e normal sa apara astfel de erori", e ceva mai mult.
Ce ti se pare 'mai mult' ? Care parte din a lucra la un site sau forum nu intelegi ?Cu forumul am luat-o de la zero,bun!? ... Asa..sunt de modificat tema,de creat categorii,topice...Asta nu tot munca inseamna?
SOR!N scrie:Dar cu ingamfarea asta in el n-o sa faca nimic. Si nu-i mai lua apararea, stiu cu cine vorbesc. E tipul ala care radea de mine ca am site pe blogspot, fara sa-l intereseze macar ca eu doar IERI, 18 mai, am avut de cel putin 2 ori mai multi vizitatori decat a avut el in cea mai vizitata zi.
Stii cu cine vorbesti ?Mie chiar nu mi se pare ... Ca ti-ai facut tu o parere buna,rea,cum ti-ai facut-o despre mine,asta e partea a2a...Sunt 'tipul' ala care radea de tine...da...si ? Ma bucur ca faci cunoscute discutiile de pe privat .. Mai cunosc eu de-astia care cunosc acest termen ...
Hai bafta!
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

A, da, faci categorii la forum si apar mesaje de eroare pe site. Am intrebat la site ce lucrezi ? Nu era mai simplu sa zici ca momentan nu ai nimic de lucru la site, nu era mai usor ? Iar la forum ati luat-o de la 0 cu PROMOVAREA, tine minte asta.

Si ca sa-ti arat ca pot fi primul care renunta la cearta, iti dau urmatoarele sfaturi:

1. Am vazut pe forum ca faci o groaza de topiuri noi de genul: Aici discutam despre Gigi Becali. Acolo eu unul n-as zice nimic. N-ar fi mai atractiv sa incepi cu o intrebare? De exemplu: Credeti ca Gigi Becali este o piesa importanta din conducerea Stelei sau Steaua s-a descurca mai bine fara el? Aici deja apar contradictiile, de unde vor rezulta mai multe posturi.

2. Dupa ce o sa inceapa campionatul, la fiecare etapa, sa muti forumurile cu echipe in functie de clasament. Cum e acum. :D

Nu o lua ca pe un mesaj rautacios, chiar am vrut sa te ajut cu asta..
Bancuri
Scoruri Live
PN_Otelul
Utilizator înregistrat

Mesaj de PN_Otelul »

Legat de al doile punct era stabilit de mult ca asa vom face... iar despre primul punct este o idee banala, dar foarte buna... si recunosc ca nu ne-a trecut niciunui prin cap.
Eu personal nu am nimic cu tine si chiar te invit si pe tine sa te alaturi comunitatii.
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

SOR!N scrie:A, da, faci categorii la forum si apar mesaje de eroare pe site. Am intrebat la site ce lucrezi ? Nu era mai simplu sa zici ca momentan nu ai nimic de lucru la site, nu era mai usor ? Iar la forum ati luat-o de la 0 cu PROMOVAREA, tine minte asta.
Hai sa incheiem sb,chiar nu are rost ...
SOR!N scrie: 1. Am vazut pe forum ca faci o groaza de topiuri noi de genul: Aici discutam despre Gigi Becali. Acolo eu unul n-as zice nimic. N-ar fi mai atractiv sa incepi cu o intrebare? De exemplu: Credeti ca Gigi Becali este o piesa importanta din conducerea Stelei sau Steaua s-a descurca mai bine fara el? Aici deja apar contradictiile, de unde vor rezulta mai multe posturi.

2. Dupa ce o sa inceapa campionatul, la fiecare etapa, sa muti forumurile cu echipe in functie de clasament. Cum e acum. :D
Mersi mult de tot ;)

[ www.liga-1.com ]
freckled
Utilizator înregistrat
Versiune: 2

Mesaj de freckled »

cu toate ca ai scos intentionat drepturile de autor ale PHPfusionului, ceri in continuare ajutor pe saitul suport...
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

La meniu pe link-ul "Forum"(cel din stanga) e pus target blank si te duce pe vechiul forum unde e pus redirect, ar trebui schimbat:)

Edit : Dupa ce m'am inregistrat am primul un email si ghici
Bine aţi venit în forumurile Liga-1.Com

Vă rugăm să păstraţi acest e-mail. Informaţia pentru contul
dumneavoastră
urmează aici:

-----------------------------
Nume utilizator : eXplosive
Parolã : ***************
Adresa forumului : http://www.liga-1.com/forum
-----------------------------

Incercaţi să nu vă uitaţi parola deoarece aceasta a fost stocată
codat în
baza noastră de date şi nu o putem recupera pentru dumneavoastră.
Dacă
totuşi o uitaţi, veţi putea cere o parolă nouă care va fi
activată la fel
cum a fost activat acest cont de utilizator.

Vă mulÅ£umim pentru înregistrare.

--
Liga-1.com va doreste...
O zi buna !
Închis

Înapoi la “Forumuri”