eroare la adaugare avatar:(

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Shock
Utilizator înregistrat

eroare la adaugare avatar:(

Mesaj de Shock »

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/38536794484673d003e67.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php73iYm2' to './images/avatars/38536794484673d003e67.gif' in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486

cand adaug un avatar imi apare asta:(( nu stiu de ce:( si nu mi se vede nici avatarul

am rezolvat nu era setat ch mod la folderul avatar pe 777..
dar zicetimi exact ..sa nu mai am probleme...pe ce tre setat 77.??pe ce foldere:X
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Permission denied in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Dacă ştiai două boabe de engleză nu mai era nevoie să întrebi.
Eu folosesc 777 pe toate folderele înafară de config.php, nu doar la foldere, setează şi la subfoldere.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Muzet scrie:
Permission denied in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Dacă ştiai două boabe de engleză nu mai era nevoie să întrebi.
Eu folosesc 777 pe toate folderele înafară de config.php, nu doar la foldere, setează şi la subfoldere.
Nu e indicat din motive de securitate sa pui 777 pe directoare, maxim 755. In cazul de fata da, se pune 777 pe /images/avatars pt. ca isi incarca userul avatarul acolo.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”