Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/38536794484673d003e67.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php73iYm2' to './images/avatars/38536794484673d003e67.gif' in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/gamestil/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
cand adaug un avatar imi apare asta:(( nu stiu de ce:( si nu mi se vede nici avatarul
am rezolvat nu era setat ch mod la folderul avatar pe 777..
dar zicetimi exact ..sa nu mai am probleme...pe ce tre setat 77.??pe ce foldere:X
eroare la adaugare avatar:(
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu e indicat din motive de securitate sa pui 777 pe directoare, maxim 755. In cazul de fata da, se pune 777 pe /images/avatars pt. ca isi incarca userul avatarul acolo.Muzet scrie:Dacă ştiai două boabe de engleză nu mai era nevoie să întrebi.Permission denied in /home/gamestil/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Eu folosesc 777 pe toate folderele înafară de config.php, nu doar la foldere, setează şi la subfoldere.