flood

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

flood

Mesaj de FaNkY »

Am floodat un server de MuOnline foarte cunoscut pentru 3 minute , primul din top dar nu merge nici acum , nu am stricat nimic doar ca l-am oprit pt cateva minute ,se pot lua masuri contra mea?amenzi etc
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Da. Te poate da in judecata. Se poate duce la ISP-ul tau si te poate reclama... + Politie+Amenzi. :) Flood=Copii-tampiti.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Daca dau de tine si baietii sunt 'pusi pe fapte' normal ca poti suferi consecinte.Asta ar insemna ca si ei sa se implice,proces,judecata etc.si nu cred ca vor face asta.
spiridusu e plecat in vacanta !
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Spiridusule... Nu spune asta... Nu se stie cu cine se joaca... Sau ce owner poate avea acel server de MU.
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Deci...nu o lua atat de rapid...pentru a ajunge la tine mai intai nu trebuie sa spui in fapt "eu am facut asta". Depinde ce "flood" ai dat. Daca ai atacat cu ceva de genul Supernova...chill...nu te prind ei asa usor.

In al 2-lea rand: daca este un server ce are radacini "comerciale" este posibil sa se duca sa faca rost de nume pe baza IP-ului (presupunand ca-l au), apoi reclamatii la politie, bla bla bla. Totul dureaza...mult...ancheta se pierde pe undeva pe drum. Cam tot ce vei primi este o "mustrare" de la ISP.

In al 3-lea rand: flood-ul (fie el de orice tip) este cel mai lame lucru.

Nu am auzit de nici un caz in romania (a se vedea scris cu litera mica) de acuzare pentru flood. Si crede-ma...site-uri, hub-uri and stuff sunt flood-ate zi de zi.
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de FaNkY »

Shadow_One scrie:Deci...nu o lua atat de rapid...pentru a ajunge la tine mai intai nu trebuie sa spui in fapt "eu am facut asta". Depinde ce "flood" ai dat. Daca ai atacat cu ceva de genul Supernova...chill...nu te prind ei asa usor.

In al 2-lea rand: daca este un server ce are radacini "comerciale" este posibil sa se duca sa faca rost de nume pe baza IP-ului (presupunand ca-l au), apoi reclamatii la politie, bla bla bla. Totul dureaza...mult...ancheta se pierde pe undeva pe drum. Cam tot ce vei primi este o "mustrare" de la ISP.

Nu am auzit de nici un caz in romania (a se vedea scris cu litera mica) de acuzare pentru flood. Si crede-ma...site-uri, hub-uri and stuff sunt flood-ate zi de zi.
imi cer scuze ca readuc subiectul in atentie

nu sa intamplat nimic de atunci , intre timp am fost nevoit sa schimb si providerul , deci nu trebuie sa imi fac probleme

@Flood-ul este intradevar josnic dar am vrut sa fac un test pe un server securizat
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Shadow_One scrie:.

Tine de epoca mIRC.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”