flood
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
flood
Am floodat un server de MuOnline foarte cunoscut pentru 3 minute , primul din top dar nu merge nici acum , nu am stricat nimic doar ca l-am oprit pt cateva minute ,se pot lua masuri contra mea?amenzi etc
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
Deci...nu o lua atat de rapid...pentru a ajunge la tine mai intai nu trebuie sa spui in fapt "eu am facut asta". Depinde ce "flood" ai dat. Daca ai atacat cu ceva de genul Supernova...chill...nu te prind ei asa usor.
In al 2-lea rand: daca este un server ce are radacini "comerciale" este posibil sa se duca sa faca rost de nume pe baza IP-ului (presupunand ca-l au), apoi reclamatii la politie, bla bla bla. Totul dureaza...mult...ancheta se pierde pe undeva pe drum. Cam tot ce vei primi este o "mustrare" de la ISP.
In al 3-lea rand: flood-ul (fie el de orice tip) este cel mai lame lucru.
Nu am auzit de nici un caz in romania (a se vedea scris cu litera mica) de acuzare pentru flood. Si crede-ma...site-uri, hub-uri and stuff sunt flood-ate zi de zi.
In al 2-lea rand: daca este un server ce are radacini "comerciale" este posibil sa se duca sa faca rost de nume pe baza IP-ului (presupunand ca-l au), apoi reclamatii la politie, bla bla bla. Totul dureaza...mult...ancheta se pierde pe undeva pe drum. Cam tot ce vei primi este o "mustrare" de la ISP.
Nu am auzit de nici un caz in romania (a se vedea scris cu litera mica) de acuzare pentru flood. Si crede-ma...site-uri, hub-uri and stuff sunt flood-ate zi de zi.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
imi cer scuze ca readuc subiectul in atentieShadow_One scrie:Deci...nu o lua atat de rapid...pentru a ajunge la tine mai intai nu trebuie sa spui in fapt "eu am facut asta". Depinde ce "flood" ai dat. Daca ai atacat cu ceva de genul Supernova...chill...nu te prind ei asa usor.
nu sa intamplat nimic de atunci , intre timp am fost nevoit sa schimb si providerul , deci nu trebuie sa imi fac probleme
@Flood-ul este intradevar josnic dar am vrut sa fac un test pe un server securizat