BCommunity.us

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Good scrie:Era foarte mult spam pe fostul forum :D IAR SPIRIDUSULE IA MAI DATEN CA... SPANAC de aici... ce te FU... MANANCA pe tine ce fac eu. AM INTELES NU ITI PLACE FORUMUL NU MAI POSTA
Good pe cine crezi ca impresionezi ? Chiar nu iti dai seama ca te faci de ras ? Tu in primul rand ar trebui sa inveti sa scrii.Apoi sa inveti sa respecti o parere.Ca sa nu o tot lungim,tu trebuie sa-ti vezi lungul nasului.
sebisebixxl scrie:CAND O SA AI 4 ANI DE WEBMASTER`IT ATUNCI SA COMENTEZI SI SA FACI CRITICI!. SI SA NU MA IEI CU CAPS`LOCKU PE MINE PENTRU CA ASA SCRIU EU SI PE MESS SI PESTE TOT ! HAI PA!
Ai tu 4 ani de webmaster`it ? :lol: :lol:
Cat despre CapsLock nu tie ti s-a adresat ,ci lui Good.

Ralf n-ai cu cine ma,n-ai cu cine ... :lol:

ON :

Failed to Connect

Firefox can't establish a connection to the server at www.bcommunity.us.

:lol:
spiridusu e plecat in vacanta !
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Lucrari de intretinere la server!
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

De ce la unii webmastering inseamna navigare pe net in sensul de www.google.ro -> alina plug'in -> tube8.com/nu stiu cum e la astia adresa ?

Copii vedeti ca ati gresit termenii
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Shadow_One scrie:De ce la unii webmastering inseamna navigare pe net in sensul de www.google.ro -> alina plug'in -> tube8.com/nu stiu cum e la astia adresa ?

Ok , inainte sa prezint eu , prezinta tu un portofoliu cu realizarile tale! DACA TOT ESTI ASA DE TARE ! . Eu nu ma dau mare , doar am iam zis cand o sa aiba experienta mea .. si o sa asi dee seama la ce ma refer atunci sa faca comentarii in masura !

DEFAPT .. voi prezenta realizarile mele in php , html nu are rost pentru ca nici nu mai stiu siteurile !

1. http://devacs.info - Maintenance ON

2. http://qpc.ro / http://computergames.ilive.ro - REDIR on QPC

2. http://bcommunity.us

FOLOSESC IN GENERAL PHPFUSION - modificat in intregime dupa placul meu! Mai nou am luat vBulletin si inca ma documentez in el.

DEOCAMDATA AM PROGRAMAT UN SCRIPT DE GENUL REAL ESTATE , si unul de MATRIMONIALE - O SA LE FAC PUBLICE DEINDATA CE RESPECTIVII CLIENTI CARE AU FACUT COMANDA , ASI VOR CUMPARA DOMENIU SI HOSTUL. ( Publice , mam referit link`ul catre site`urile respective )

Am realizat un set de 200 de miniscripturi html / js :) .. ! Sunt 4 ani de cand mam apucat de asa ceva! DAR NU AM STAT NUMAI IN CALCULATOR. Sunt 4 ani din care miam dedicat aproximativ 2 ani juma pentru realizarile mele , restul am invatat cum se face asa ceva!! Daca o sa imi mai amintesc alte siteuri facute de mine , o sa dau un EDIT si o sa le pun .
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

cati ani ai?
geo
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

15 ani ! ;)
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

D-apai mai taica eu eram administratorul principal al jocului Mamaia Vice, aveam grija de site + forum, am facut site-ul liceului unde invat, am avut grija de vreo 3-4 trackere de torrente mari (10-12000 de useri), am fost moderator pe cateva forumuri p-afara, am facut se-tuning (care ajunsese la 3000 unici pe zi...si dupa cum pot confirma multi este cel mai bine modat forum phpbb3 din Ro), aveam un site de cazari gratis in Romania (care din pacate nu l-am mai continuat din lipsa de timp), am castigat cateva concursuri judetene de informatica...si am mai facut si secs in toti anii astia :lol:. Momentan ma pregatesc pentru un concurs national de webdesign cu sponsori ca Adobe, Cisco, Oracle s.a. Aaa da...lucrez in Photoshop, 3Ds Max, Maya, HTML, CSS, PHP, MySQL, Oracle, JavaScript, Pascal si Delphi.

D-apai sunt ceva realizari in 3 ani de cand am net prin fibra optica, nu? Pana acu 3 ani stateam cu cartile de Photoshop si HTML in fata. Nu auzisem de CSS si inca lucram cu tag-urile integrate in HTML.
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Bravo, felicitari . Dar altadata nu mai vb asha..

Cod: Selectaţi tot

De ce la unii webmastering inseamna navigare pe net in sensul de www.google.ro -> alina plug'in -> tube8.com/nu stiu cum e la astia adresa ?

pentru ca nu`i chiar asa. Scuza-ma daca am inceput o cearta , dar nu imi convine ca cineva sa vorbeasca asa . Omul la nervi spune multe!
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Spiridusu... Vrei sa te invat sa citesti? Sa-mi zici cu cat ma platesti. Adio! :D
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Bai, ia gata cu cearta. Daca vreti cearta vorbiti pe PM

Aici discutati despre forum. Gata cu cearta. Multumesc.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”