[color=red]link sters[/color]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ban creaM 14 zile, limbaj.creaM scrie:esti putin nesimtit ... pentru ca ai luat imaginea care o folosesc cei de la extreamcs numai ca tu iai pus acolo un banner verde ca sa nu se vada scrisu rusinos ca nu faceti voi cs original ...
CS nu mai este la moda .. ma refer la siteuri oricine face un site de cs nu va avea succes ... decat daca vine cu cv nou pt servere si care sa fie facut de el ... oricum succes la adunat booti ...
Ban permanent Kv7, limbaj.Kv7 scrie:"This is our generation..." va defineste perfect.. sunteti o generatie de ratati copiatori..nu sunteti in stare sa va faceti propria tema si furati la alti
sa va fuut neamul in gat ce ati facut voi nu este inspiratie este copieze pe fata duceciva dracu de ratati nu stiu ce cautati pe net
iar pentru admini de pe phpbb daca imi stergeti postul nu rezolvati nimic, ceea ce trebuie sa faceti este sa stergeti tot topicul pentru ca prin topicuri ca astea promovati idiotenia, copiearea si prostia
PS: toti admini de pe Generationcs.. sa mio suga
Ban permanent [cRs]Crusher, limbaj.[cRs]Crusher scrie:Pai, ar fi fost nepoliticos din partea mea sa nu-mi fac alta clona si sa nu-mi bag ***-n mortii lui El.
Deci, ratatule, mancamiai *** de copil de 7 ani pe care trebuie sa-l dresez, nu asa se face un forum. Nu 'te inspiri', adica copiezi tot.
Daca vrei sa-ti faci un forum, foloseste idei proprii.
Nu doar pentru ca suferi tu de autoritate ca te bate ma-ta cu *** lu tato, iti faci forum si esti mare jmecher.
Daca vrei sa te bagi in domeniu asta, fa-o asa cum trebuie, documenteaza-te intai, nu mai copia, ca sa nu te bag eu in mortii mamilor mati de copil avortat. Da ?
Bun.
Acum scoate tema, pana cand nu aflu de la rotld numele tau, si o sun pe ma-ta, si sa vezi ce te *** iar in cur. }{
Ban permanent razwans, limbaj.razwans scrie:Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..
Tu gandesti ce ai facut X(....esti un noob si un ratat fara soarta...care nu stie ce face....si nu pot sa ma abtin si tin a iti spune sa iti iau MM in p**a si ma P** pe mata aia care e scoasa din tomberoane X(...
SCOATEE IN MM TEMA SI BANEAZATE SINGUR..PIS**** pe FAta Ta de RIPPER INFRCT...USNANEAM CHIlotII pe CRUCEA LU MATA...
MI-a parut bine de cunostinta ..fmmmmmmmmmm si fgmmmmm si mmmmmm din inima !!
Salut !!
-
- Utilizator înregistrat