P.S. flowers te rog nu imi da permanent

Mai bine nu te-ai mai baga ... sa stii ca ma enervez cam greu53rg1u scrie:O fi aflat si ei saracii ca esti ratat si ti l-o anulat =))
Ciudat, aveam impresia ca se numesc ratati.cstrike_spider scrie:se numesc clowni , cred ... cat despre hostu tau pariez ca e de ala de la freepage.ro \:d/
Ban 53rg1u 14 zile, limbaj.53rg1u scrie:O fi aflat si ei saracii ca esti ratat si ti l-o anulat =))
Ban El 14 zile, limbaj.El scrie:Mai bine nu te-ai mai baga ... sa stii ca ma enervez cam greu53rg1u scrie:O fi aflat si ei saracii ca esti ratat si ti l-o anulat =))
P.S. flowers te rog nu imi da permanent.Cei care incearca sa ma enerveze stii cum se numesc ? Bufoni
) si tu esti unul din ei
... Pentru cunostiinta ta generala ... nici un site care e pe acel host nu merge asa ca ai face bine sa taci ... sau sa ma distrezi bufonule
)
P.S: Scuze flowers dar ... a meritat
Ban cstrike_spider 14 zile, limbaj.cstrike_spider scrie:se numesc clowni , cred ... cat despre hostu tau pariez ca e de ala de la freepage.ro \:d/
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori