www.Liga-1.Com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

S-a rezolvat, topic deschis.
P.S.: O sa ma banez 7 zile ca am facut dubluposting. :lol:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Pff...Am aflat care era problema.La tema SAPHIC nu merge link-ul catre phpBB.Com X( ...
Acum caut o tema draguta pentru forum ... Offfff...

Oricam alte pareri despre site?

PS:Ms flowers
flowers scrie:P.S.: O sa ma banez 7 zile ca am facut dubluposting. :lol:
LOL :))
spiridusu e plecat in vacanta !
flowers

Mesaj de flowers »

M-am razgandit, nu ma mai banez. :lol:
La articole e o chestie... cand dau click pe "Citeste mai mult", duce catre o pagina la care e numai titlul, fara sa mai fie ceva scris din articol. Ma astepam sa apara tot. De ex.: "ZICU DIN VARA LA FIORENTINA !?"
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Da...Stiu ce zici ...ceva in genu' Fanatik ... Nu-mi place chestia aia,asa cu "stire extinsa" (asa se numeste..)...Eu cand scriu stirea,"Citeste mai mult" apare automat ... Am vrut sa scot aia,INSA pierd numarul de vizualizari ... Daca observi,sub stire apare numarul de vizualizari a stirii ...Daca scot "citeste mai mult",va disparea si aia. ...Si nu vreau asta...
O sa gasesc o solutie....

Ai vreo sugestie cum sa fac?Sau ... ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Da-mi codul si o sa ma uit eu,cred ca se poate modifica.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Muzet scrie:Da-mi codul si o sa ma uit eu,cred ca se poate modifica.
O stire ARE vizualizari doar daca stirea e extinsa.
La stirile "normale",adica cele scurte...Nu mai apare nr de vizualizari pentru ca nu exista nimic scris in "stire extinsa" sa ai ce vizualiza.

Ce mai exact vrei sa modifici ? Sau ce ai incerca sa modifici ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

spiridusu_l1 scrie:Da...Stiu ce zici ...ceva in genu' Fanatik ... Nu-mi place chestia aia,asa cu "stire extinsa" (asa se numeste..)...Eu cand scriu stirea,"Citeste mai mult" apare automat ... Am vrut sa scot aia,INSA pierd numarul de vizualizari ... Daca observi,sub stire apare numarul de vizualizari a stirii ...Daca scot "citeste mai mult",va disparea si aia. ...Si nu vreau asta...
O sa gasesc o solutie....

Ai vreo sugestie cum sa fac?Sau ... ?
Asta,o sa incerc sa scot chestia cu Citeste mai mult dar sa ramana si numarul de vizualizari.
flowers

Mesaj de flowers »

Deci: stirile apar pe pagina principala unele sub altele. Dai click pe "Citeste mai mult" si se face pagina special pt. stirea respectiva, atunci e si contorizata ca vizualizata. Ori, in pagina cu stirea nu apare decat titlul de la stire, fara continut. E nasol asa, mai bine ii afisezi si continutul. Iti dai seama ca data viitoare nu o sa mai dea nimeni click pe "Citeste mai mult" pt. ca stie ca apare gol si atunci nu se mai cotorizeaza nimic la vizualizari.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

flowers scrie:Deci: stirile apar pe pagina principala unele sub altele. Dai click pe "Citeste mai mult" si se face pagina special pt. stirea respectiva, atunci e si contorizata ca vizualizata.
Da,asa e...Dar nu-mi plac stirile extinse...
Eu de obicei in "stire extinsa' pun poze..rezumate video...
flowers scrie:Ori, in pagina cu stirea nu apare decat titlul de la stire, fara continut. E nasol asa, mai bine ii afisezi si continutul. Iti dai seama ca data viitoare nu o sa mai dea nimeni click pe "Citeste mai mult" pt. ca stie ca apare gol si atunci nu se mai cotorizeaza nimic la vizualizari.
Da,si-tunci mi-a venit o idee ... Sa redenumesc "Citeste mai mult" in ceva... :)

Oricum eu cand pun rezumate si asa,scriu "apasa AICI pentru ..." si nu e nevoie de "Citeste mai mult" ...

Cu ce as putea inlocui ? ...Ce sa scriu in loc de "Citeste mai mult" ? ... :) Idei ?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Mda..Am rezolvat.
In loc de "Citeste mai mult" acum e "Liga-1.com" :)

Aseara am observat ca la tema actuala nu-mi apare jos in colt nr de vizite unice de la lansare.
Am schimbat-o pentru cateva secunde,si am aflat ca in 2 luni am avut
| 10785 vizite unice
:D
Am discutat cu un amic de pe PhpFusion,daca e bine,daca e slab...Si el mi-a zis ca in 4 ani are 25.000 vizualizari ...Eu in 2 luni 10.000 ...cred ca e foarte bine ...
Închis

Înapoi la “Forumuri”