Astazi s-au intamplat niste ciudatenii pe forum la mine: primesc un e-mail "... Contul "xxxx" a fost deactivat sau creat. ...". Deci la prima vedere parea ca este un utilizator care tocmai s-a intergistrat. Dar contul xxxx era un cont care era activ pe forum de peste 2 ani. Deschid userul in partea de administrare si vad ca are trecuta o alta adresa de e-mail (ceva mult prea simplu de genul anca@google.com) si contul este dezactivat. Il sun pe respectivul care are contul xxxx si imi zice ca n-a intrat pe forum de cateva zile, deci nu el a schimbat datele.
Dupa cateva zeci de minute se intampla aceeasi chestie cu un alt cont. Il sun si pe tipul respectiv, nici el n-a fost pe forum azi. Unul din ei avea parola identica cu numel de utilizator.
A mai patit cineva ceva similar?? Ce ar trebui sa fac?
Merci pentru ajutor.
Probleme de securitate/forum spart?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Probleme de securitate/forum spart?
Parola identica cu numele de utilizator... Ce sa-ti zic mai mult de atat? Vezi ca am cheia de la apartament sub presh, nu cred ca poti sa intri la mine in casa.csaba scrie:Astazi s-au intamplat niste ciudatenii pe forum la mine: primesc un e-mail "... Contul "xxxx" a fost deactivat sau creat. ...". Deci la prima vedere parea ca este un utilizator care tocmai s-a intergistrat. Dar contul xxxx era un cont care era activ pe forum de peste 2 ani. Deschid userul in partea de administrare si vad ca are trecuta o alta adresa de e-mail (ceva mult prea simplu de genul anca@google.com) si contul este dezactivat. Il sun pe respectivul care are contul xxxx si imi zice ca n-a intrat pe forum de cateva zile, deci nu el a schimbat datele.
Dupa cateva zeci de minute se intampla aceeasi chestie cu un alt cont. Il sun si pe tipul respectiv, nici el n-a fost pe forum azi. Unul din ei avea parola identica cu numel de utilizator.
A mai patit cineva ceva similar?? Ce ar trebui sa fac?
Merci pentru ajutor.